Nevšední gelové nehty

Každý člověk je unikátní jedinec. Má vlastní DNA, rysy v povaze i vzhled. Jinak tomu není ani u rukou a nehtů. Někteří lidé mají to štěstí, že mají od přírody zdravé a silné nehty. Jiní mají jen takové roztřepené chudinky. Proto byla vynalezena modeláž umělých nehtů, aby krásné nehty mohl mít kdokoli. Zejména ženy na řídících pozicích a v kancelářích se často uchylují k modeláži nehtů, protože chtějí reprezentovat a to s nekvalitními nehty jde těžko.

Jste-li manikérka a starost o nehty vašich zákaznic je váš denní chléb, je třeba, abyste uměla zákaznicím vymodelovat kvalitní gelové nehty. Záleží samozřejmě na každé konkrétní zákaznici, jaké nehty se jí líbí a jaké může ve skutečnosti mít, ale většina se rozhoduje právě pro gelové nehty, které jsou vysoce pevné, odolné a pružné. Navíc vypadají velmi přirozeně, takže mnozí ani na první pohled nepoznají, že nejde ve skutečnosti o přírodní nehty.

Jako profesionální manikérka musíte vysledovat, jaké má konkrétní zákaznice nehty a jaké si můžete dovolit jí vymodelovat. Pokud má jen krátké nehtové lůžko, je třeba volit rozumnou délku nehtů, protože krátké lůžko neudrží příliš dlouhý nehet. Můžete proto vybírat z velkého množství různých druhů nehtových tipů. Nehtové tipy pro gelové nehty se liší velikostí a tvarem a samozřejmě důležitou roli hraje také design. Chcete-li, aby každá vaše klientka od vás odcházela s pocitem, že má zcela originální nehty, je třeba se zásobit různými nehtovými tipy.

Internetový obchod MagicNails.cz pro vás má k dispozici široký sortiment nehtových tipů, naleznete zde širší i užší tipy, které se liší i délkou lepící plochy. Pro výsledný efekt je také velmi důležitý design tipů. MagicNails.cz pro vás má spoustu druhů nehtových tipů od mléčně bílých a čirých až po tipy podle poslední módy barevných či zdobených. Neváhejte a nakupujte vše pro kvalitní gelové nehty na MagicNails.cz.
Nevšední gelové nehty Adresa : http://www.magicnails.cz/uv-gely-gelove-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 28.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde