Dřevěné vláčkodráhy

Přinášíme Vám klasické dřevěné vláčkodráhové stavebnice, které jistě nadchnout děti i dospělé. Potěšte své děti krásnou hračkou, která je zabaví na hodiny a hodiny a zároveň bude rozvíjet jejich schopnosti. Tvořivost, představivost, manuální zručnost, sebejistota, kreativita a motorické schopnosti jsou příkladem několika z celé řady dovedností, které pomáhají dětem rozvíjet naše výrobky.
Když se řekne vláčkodráha, tak si nejspíš představíte obrovský model železnice včetně propracovaných detailů, jako například nádraží, krajina, stromy, domy, atd. Lokomotivy s vagóny se po těchto kolejích prohánějí díky elektrické energii. Téměř každý kluk, který tuto nádheru viděl, zatoužil mít ji doma. Přání je ovšem jedna věc a možnost vlastnit takový model železnice je věc druhá. Nevýhodou je totiž vysoká pořizovací cena a také veliké prostorové nároky.
Naštěstí jsou na trhu dřevěné vláčkodráhy, které mohou splnit sen o mašinkách každému dítěti. Jejich pořizovací cena není vysoká, pořídit si můžete i spoustu různého příslušenství a také můžete svoji vláčkodráhu neustále vylepšovat a zvětšovat, podle množství a druhu zakoupených dílů na stavbu dráhy. Použitý materiál – dřevo – je zárukou dlouhé trvanlivosti a s nadsázkou se dá říci, že dřevěné vláčkodráhy jsou nezničitelné. Proto jsou vhodné již pro velmi malé děti, přibližně od 2 až 3 let.
Jde o kvalitní a designově velmi vydařené dřevěné vláčkodráhy, které můžete kombinovat nejen mezi sebou navzájem, ale i se všemi podobnými stavebnicemi na trhu. Dřevěné vláčkodráhy také můžete kdykoliv v budoucnu rozšiřovat o další komponenty. V nabídce máme několik kolejových setů včetně vláčků a dalších doplňků. K vaší vláčkodráze si můžete vybrat také velké množství prvků pro rozšíření, jako jsou mosty, tunely, mašinky, vagónky, koleje, autíčka a další doplňky. I díky těmto možnostem jsou tyto hračky velmi oblíbené.
Naše vláčkodráhy jsou vyrobeny z kvalitního bukového a borovicového dřeva a byly navrženy speciálně pro malé děti. Vyznačují se vysokou kvalitou, bezpečností a splňují veškerá kritéria a normy EU. Jsou samozřejmě zdravotně nezávadné a netoxické. Stavebnice neobsahují malé části, které by mohly děti vdechnout, nebo sníst.
Kompletní nabídku vláčkodrah i příslušenství najdete na stránkách našeho e-shopu www.drevene-vlackodrahy.cz .

Dřevěné vláčkodráhy Adresa : http://www.drevene-vlackodrahy.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dřevěné vláčkodráhy, dřevěné vláčky, dřevěné hračky, dřevěné stavebnice, hračky,
Uloženo: 27.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde