BNG Consulting

BNG Consulting


BNG Consulting s.r.o., je poradenská společnost založená v roce 2012, spadající pod skupinu BNG Group s.r.o., specializující se především na poskytování služeb v oblasti založení, správy a vedení společností až po jejich likvidaci. Naše služby jsou určeny zejména investorům či podnikatelům, kteří se rozhodnou začít podnikat v České republice, nechtějí zbytečně zvyšovat své vstupní náklady a chtějí se primárně soustředit na rozvoj svého podnikání.

Zárukou kvality našich služeb jsou především zkušenosti a znalosti našich vysoce kvalifikovaných zaměstnanců, kteří je získali v renomovaných firmách a dále je na základě veškerých legislativních změn pravidelně rozšiřují a modifikují.

Ve spolupráci se sesterskou společností BNG Management s.r.o., jsme schopni našim klientům v rámci realitního trhu poskytnout komplexní služby, tj. „balíček služeb“, spočívající v založení společnosti, její správě a vedení, včetně služeb asset a property managementu. V této úzké spolupráci vidíme svou obrovskou výhodu oproti ostatním poradenským společnostem.

BNG Consulting Adresa : http://www.bng.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: : consulting, založení, správa a vedení společnost, property management, správa
Uloženo: 23.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde