Trendy dámské spodní prádlo

Dnešní ženy nemusí chodit v šedých nebo tmavých barvách středověku; na výběr mají mnohem více. Podle druhu pleti nebo vlasů, si mohou zvolit různé odstíny barev. Navíc barvy mají velkou moc – barevně nás doplňují, krášlí, odráží se v nich naše nálada i to, jak chceme působit na okolí a hlavně na partnera.
Jak chceme ve spodním prádle vypadat? Něžně a mile v pastelově růžové, nevinně ve sněhově bílé, smyslně a sebevědomě v červené, jemně a klidně v bledě modré, tajemně v purpurové, svěží a vitální v jarní zeleni, vesele zářit ve žluté nebo si budit respekt v černé barvě? A stříbrná barva? Ani na tu nesmíme zapomenout – je to jako třpyt měsíce a ten je symbolem ženskosti.
Možná už víte, jakou barvu podprsenky si vybrat, ale to není vše. Spodní prádlo nabízí nekonečno variant druhem materiálu (např. satén, bavlna, krajka, nebo jeho různých kombinací), dále rozmanitostí střihů, motivů či potisků.
Zatímco vyšší ženy si mohou dovolit větší vzory květin na svém spodním prádle, menším ženám sluší drobný motiv.
Luxusní podprsenky většinou bývají sofistikované, z dražších materiálů, s originálními potisky a více propracované díky různým vychytávkám pro zkrášlení dekoltu nebo vyrýsování zadečku.

Trendy dámské spodní prádlo Adresa : http://www.spodni-pradlo-luxusni.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: svůdné podprsenky, erotické košilky, negližé, dámská pyžama, výběr spodního prád
Uloženo: 19.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde