TianDe - zdraví a krása z Tibetu

TianDe je příkladem moderní, dynamicky se rozvíjející společnosti, která se vydala cestou síťové distribuce.
Základ jejího prvního sortimentu tvořily výrobky pro péči o pokožku obličeje a těla s estetickým a léčebným zaměřením. Kosmetické výrobky jsou vyráběny ve státních podnicích Číny, Ruska a certifikovány na území Ruska.
Výroba produktů společnosti TianDe splňuje mezinárodní standardy kvality (ISO 9001:2002).

Všechny přípravky péče o pokožku byly vytvořeny s respektováním mezinárodních požadavků. Hodnocení účinnosti a kvality kosmeceutických prostředků se provádí v souladu se všemi pravidly a metodikami vypracovanými pro farmaceutické přípravky.

Koncepci kosmetiky TianDe tvoří nejnovější kosmeceutické receptury zaměřené na udržení a obnovení vlastních mechanizmů pokožky. Tyto prostředky mají na pokožku imunomodulační účinek spočívající v tom, že působí na příčinu problému a ne na následek.

Kosmeceutické prostředky společnosti vytváří tým specialistů, kteří dokázali spojit vědomosti z dávné čínské medicíny a nejnovější vědecké poznatky a technologie. Čína je zemí, která má ohromnou zásobu starobylých receptů, podle nichž se vyrábělo mnoho prostředků z exotických rostlin. Dnes nám tyto znalosti umožňují vyrábět zajímavé produkty pro péči o pleť, vlasy, pokožku těla, které nejsou v naší zemi rozšířené. Ve spojení s pokrokovými technologiemi mají recepty starodávných léčitelů větší účinnost, což nám skýtá možnosti pro řešení i těch nejsložitějších úkolů.

Kosmeceutické řady výrobků společnosti TianDe jsou založeny na systémovém přístupu k zachování krásy pokožky. Povrchové čištění, systematické hloubkové čištění, tonizaci, hydrataci a ochranu pleti v mladém věku jsou postupem času harmonicky doplněny procedurami intenzivní výživy, obnovy kůže na buněčné úrovni a liftingem. Formule každého prostředku je vyvíjena s ohledem na typ pokožky, její citlivost, věk a aktuální problémy.

Exkluzivita přípravků spočívá především v přírodních ingrediencích. Výtažky z ovoce, bylin, květů, éterické oleje a extrakty z léčivých rostlin, unikátní složky živočišného původu (ovčí placenta, žraločí chrupavka a další) zpracované s využitím vysokých technologií moderní vědy a techniky získávají silné efektivní účinky pro pokožku. Rostlinné suroviny používané při výrobě výrobků TianDe jsou pěstovány pouze v ekologicky čistých oblastech Číny a Tibetu a sbírají je vyškolení odborníci v určitých obdobích podle lunárního kalendáře. I voda používaná v kosmetických přípravcích se získává z léčivých pramenů a mořských hlubin, čistí se pomocí membránových technologií a obohacuje se výživnými látkami a stopovými prvky.

Společnost TianDe nabízí široké spektrum kosmetologických programů na základě fytoochranných komplexů, rostlinných bio proteinů a keramidů, mořských biokomplexů, tonizujících aktivních bio komponentů a hydratačních komplexů, peptidů, s využitím nanokapslí, růstových faktorů, imunostimulátorů, jež pomáhají pokožce samostatně se vypořádat s narušením životních procesů na buněčné úrovni.

Kosmetické přípravky TianDe si kladou za cíl zvýšit ochrannou funkci kůže, nevykonávat tuto funkci za ni. Aktivní látky, které jsou v nich obsaženy, působí jemně na pokožku, regulují procesy, které v ní probíhají a mají efekt prodlouženého účinku. Tohoto efektu se dosahuje díky obnovení přírodní rovnováhy, zlepšení imunity a ochranných funkcí kůže. Přitom není přetěžována struktura kůže a obnovuje se aktivita jejích přirozených procesů.

Kosmetické přípravky vytvářené společností TianDe působí na základě principu synergie, přičemž společné působení různých složek není jen pouhým součtem, ale dává zcela novou kvalitu. Vysoký obsah aktivních složek a působení na hlubší vrstvy pokožky zajišťuje maximální účinnost kosmetických přípravků TianDe.

Díky široké sortimentní řadě produktů firmy TianDe jsou její výrobky velice atraktivní v očích zákazníků. Mezi nimi jsou zastoupeny různé položky, které mohou být používány všemi členy rodiny, což umožňuje uspokojit poptávku velkého počtu spotřebitelů.

Efektivní distribuční systém, velké množství dárků, speciálních nabídek umožňuje spotřebiteli se rychleji seznámit se sortimentem a celkově vytváří pozitivní vztah ke společnosti.

Speciální program „Hebkost dotyku“ vytvořený na podporu prodeje výrobků v rámci pozice Mistr pomáhá k vytvoření názoru na výrobek ve prospěch kosmetiky TianDe. Další výhodou tohoto programu je možnost, že na pozici konzultanta nepotřebujete žádné odborné vzdělání.

Segmentem výrobků TianDe je střední třída (middle class), kterou charakterizuje efektivita a zajímavé marketingové koncepce. Dostupná cena dělá kosmetiku této společnosti atraktivní v očích klienta.

Přípravky TianDe mají komfortní obal, zajímavý a zapamatovatelný design.

Kosmetika prezentovaná společností byla vyrobena na základě současných vědeckých poznatků z kvalitních a bezpečných surovin. Vychází z kosmeceutické koncepce, která umožňuje vyrábět inovační produkty, s jejichž pomocí lze bojovat proti stáří, prodlužovat mládí, chránit před stresovými faktory vnějšího prostředí. Zavedení sortimentu biologicky aktivních doplňků umožní dosáhnout stabilnějšího a viditelnějšího výsledku při různých kosmetických nedostatcích kůže.

TianDe - zdraví a krása z Tibetu Adresa : http://www.tiande-centrumbrno.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: tianDe Brno, TianDe registrace, TianDe centrum, TianDe shop Brno, velkoobchod
Uloženo: 18.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde