Auta bruder

Firma je proslulá nejen svým obrovským výběrem hraček, ale především svojí špičkovou kvalitou. Hračky Bruder jsou vhodné pro menší děti, které si rády hrají na písku. Náš soritment obsahuje obrovský počet automobilů, včetně jejich příslušenství.

Společnost Bruder nabízí i velký počet přesných modelů nejen užitkových, nebo stavebních, ale i kombajny, či přesné kopie nákladních automobilů.

První obrovský úspěch sklízí firma Bruder na začátku 80. let s tzv. mini serií, kdy vydává několik modelů aut, které měli mnoho pohybových součástí. V současné době je každá hračka Bruder jistotou nejen kvality ale i dokonalého zpracování. Velkou výhodou je možnost použití hraček na písku, nebo v trávě. Pokud se vaše rodina chystá s vaší ratolestí k moři, nesmíte zapomenou přibalit nákladní automobil, nebo traktor s čelním nakladačem.

Vzhledem k množství doplňků, které značka Bruder nabízí nehrozí, že vaše dítě hračka brzy omrzí. Pokud má slabost pro zemědělské stroje, najde v našem sortimentu vše, po čem touží. Od traktoru, či nákladního vozidla přes náhradní kola až po balíky slámy, které je možné naložit na přepravník, jež je u nás k zakoupení také.

Novinkou jsou velmi věrohodné figurky zemědělských postav. I ty mají mnoho příslušenství jako je motorová pila, kanystr s benzinem a mnoho dalších doplňků, bez kterých se neobejde žádný zemědělec. Ovšem postavičky nejsou jen ze zemědělského prostředí. Naše nabídka obsahuje i stavební set, nebo set s dopravním značením.

Německá společnost díky své bohaté historii a kvalitním výrobkům patří mezi nejznámější výrobce hraček. Výhodou je i jednotné měřítko pro všechny modely. Tím nehrozí že například figurka zemědělce bude větší než model kombajnu Bruder.

Leckdy se tyto dokonale zpracované hračky používají do sběratelské edice. Je to dáno především přesnou kopií skutečných strojů.

Fonetip s.r.o.

www.autabruder.cz
Auta bruder Adresa : http://www.autabruder.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 15.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde