Společenské hry

Naší snahou je toto změnit a přimět rodiny aby si více povídaly, hrály a tím utužovaly jejich vztah. K tomu nám pomáhá obrovský počet společenských her, které nemusí bavit jen děti, ale i jejich rodiče, kteří si jistě také radi hrají.
Jednou z her pro celou rodinu, která je nejen zaujme, ale i procvičí dětskou pamět je bezesporu pexeso. Díky obrovskému výběru pexes, který se v současnosti na trhu nachází si dokáže vybrat opravdu každý. Především se jedná o motivy, ale vyjímečně jde vybírat i dle počtu kartiček, jejichž počet nemusí být vždy 64.
Naše internetové hračkářství se zaměřuje i na děti předškolního věku. Jednou z mnoha hraček, které by vaši ratolest zaujala jsou Maxi člověče nezlob se od firmy Bonaparte, která je mimo jiné jedním z největších výrobců společenských her.
Další celosvětově proslulou firmou, která se zabývá výrobou společenských her a puzzlí je firma Ravensburger. Tato firma se na vrchol dostala především díky kvalitní výrobě puzzlí, nicméně i deskové společenské hry se mohou pyšnit vysokou kvalitou a životností. Jednou ze společenských her, zejména pro děti je Bingo edukativní hra, díky které se vaše ratolest učí násobilku hraním. S touto hrou se nebude nudit žádné dítě!
Určitě vám něco říká pojem Twister. Ano správně! Jedná se o společenskou, pohybovou hru, kterou nemusí hrát nutně jen děti, ale pro zábavu ji hrají i dospělí. Čím více osob bude Twister hrát, tím více zábavy si s ní užijete. Principem hry je poskládat končetiny na jednotlivých barvách podle toho, jakou barvu vám určí šipka. Pokud se ovšem na barevném poli neudržíte vypadáváte ze hry.
Tyto a obrovský počet dalších hraček nejen společenských, není problém v našem sortimentu pořídit.
Fonetip s.r.o.
www.jupihracky.cz
Společenské hry Adresa : http://www.jupihracky.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 14.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde