Zahradní dekorace Harmony Garden

Souzněním přírody a lidského tvůrčího úsilí byla zahrada a park od dávných dob. Ať už je to zámecká zahrada či městský park s uměleckými sochami a fontánami s převážnou estetickou funkcí nebo menší rodinná zahrada se sladěním užitkové a okrasné funkce.

Moderním trendem zahrad je stále více jejich relaxační význam, snažíme se o zakomponování kamenných prvků do zeleně a barev kvetoucích rostlin a keřů. Zdánlivé protiklady kámen a rostliny se vizuálně přímo přitahují.

Samotný rodinný dům je výtvorem, u něhož se dříve nebo později snažíme o začlenění do atmosféry okolní přírody. Vstupní terasa a schodiště vedoucí do domu má navodit atmosféru klidu a radosti. Truhlíky, vázy, stylové nádoby s dekorativními prvky, které podle svého vkusu zaranžujeme kvetoucími rostlinami nebo do větších nádob zasadíme stálezelenou dřevinu, působí útulně a přívětivě. Schodiště může dotvořit i jeho lemování ozdobnými balustrádami. Venkovní osvětlení může též ladit s kamennými prvky terasy volbou např. japonských lamp.
Zahradní dekorace Harmony Garden Adresa : http://dekorace.obchodylevne.cz/shop/index.htm
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: venkovní osvětlení, truhlíky, plot, terasa, park, zahrada
Uloženo: 11.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde