Frodex.cz - specialista na krmiva

Frodex.cz - specialista na krmiva a chovatelské potřeby

Rád bych vám představil e-shop Frodex specializující se na prodej krmiv, granulí a chovatelských potřeb pro psy, kočky, hlodavce, ptactvo, akvaristiku, teraristiku i koně.
Možná jste se pozastavili nad ne příliš kynologickým názvem e-shopu. Skutečnost je ale jiná. FRODEX je ryze "kynologické" jméno, protože vzniklo spojením prvních slabik jmen našich dvou psů - FROdo (hovawart) a DEXter (border colie).
Cílem je nabídnout vám široký sortiment kvalitního zboží za přijatelné ceny, rychlý a kompletní servis. Ke každému výrobku, především ke krmivům, chceme poskytnout co největší množství informací, důležitých pro rozhodování při nákupu. Správná výživa je totiž jeden z nejdůležitějších faktorů pro zajištění zdraví a dlouhověkosti vašeho zvířete. V sekci krmiva, granule (kam samozřejmě patří i doplňky stravy, pamlsky, vitamíny a léčiva) u každé skupiny zvířat najdete dostatečnou nabídku kvalitních suchých nebo mokrých krmiv v ekonomické, prémiové, super prémiové nebo holistické kategorii, záleží jen na Vás, které z nich si vyberete. A pokud jste začínající chovatelé, neváhejte se na nás v případě pochybností obrátit s žádostí o radu, jsme tu pro vás!
Širokou nabídku zboží najdete i v chovatelských potřebách- je zde kosmetika, hračky pro všechny skupiny zvířat, pelíšky, obojky a postroje pro psy, kočky i hlodavce. Potřebné jsou jistě i klece a podestýlky pro malá zvířata i ptactvo.
Objednané produktu si můžete nechat zaslat kurýrní službou, vyzvednout osobně v sídle firmy nebo výdejních místech Uloženka.
Zboží průběžně doplňujeme a aktualizujeme tak, aby, jste byli maximálně spokojeni a vítáme také Vaše připomínky a náměty ke zkvalitnění našich služeb i doplnění sortimentu.

Frodex.cz - specialista na krmiva Adresa : http://www.frodex.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: granule, krmivo, chovatelské potřeby
Uloženo: 10.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde