Profesionální UV lampy

Chystáte se i vy prorazit jako podnikatelka? Chcete si otevřít vlastní kosmetický salon, který bude zaměřený i na modeláž nehtů? V tom případě budete potřebovat spoustu vybavení. Představujeme vám internetový obchod MagicNails.cz, který se zabývá prodejem zboží pro nehtové designerky a také vybavení, které ke svojí práci potřebují.

Ze všeho nejdříve potřebujete zajistit prostory, které budete využívat jako kosmetický salon. Potom je na řadě nábytek v návaznosti na to, co všechno budete chtít v salonu provozovat. Velmi důležité je instrumentální vybavení. Podle vašeho zaměření budete potřebovat vybavení pro manikúru přírodních nehtů, zejména kvalitní frézky či brusky na nehty. Pro modeláž akrylových nehtů nebude nutné nakupovat žádné zvláštní vybavení, vystačíte si pouze s odsávačkou a bruskou na nehty pro snazší obroušení akrylu a potom se obejdete pouze s vlastní šikovností.

Gelové nehty je mnohem jednodušší modelovat, zase potřebujete více pomocníků. UV lampa na nehty je pro modeláž gelových nehtů velmi důležitá. Jakmile nanesete UV gel na nehty, je třeba použít UV lampu, kde se UV gel vytvrdí. UV lampa na nehty patří k základnímu vybavení pro modeláž gelových nehtů. Vydává UV záření, které způsobuje tuhnutí UV gelu. Gelové nehty lze díky tomu vytvarovat podle potřeby.

Profesionální UV lampy naleznete v internetovém obchodu MagicNails.cz mimo spousty jiného užitečného zboží a vybavení do nehtového studia. MagicNails.cz nabízí UV lampy mobilní, které snadno můžete sbalit a přenést jednoduše na jiné místo. Můžete je využít v případě, že nepřijde zákaznice k vám, ale naopak vy budete klientky navštěvovat doma. V takovém případě vám MagicNails.cz nabízí také vkusné kosmetické kufříky, do kterých můžete jednoduše uložit celé vaše mobilní nehtové studio včetně UV lampy.
Profesionální UV lampy Adresa : http://www.magicnails.cz/brusky-frezky-na-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 09.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde