BIGG perly skvělý požitek z vodní dýmky

Pokud toužíte vychutnat si svojí oblíbenou vodní dýmku bez nikotinu, máme pro Vás žhavou novinku z nabídky netabákových výrobků pro vodní dýmky. Jedná se o výměčné Bigg perly, které přichází na trh po skvělé kolekci Shiazo a Bigg minerálních kamínků.

Minerální perly pro vodní dýmky jsou skvělou a jedinečnou alternativou pro milovníky vodních dýmek, kteří však nechtějí kouřit tabák.

Výjmečné perly pro vodní dýmky se skvělou chutí.



Bigg perly pro vodní dýmky je patentovaný výrobek založený na nově vyvinutých žáruvzdorných kuličkách ze syntetického kamene, který v sobě dokáže udržet velké množství tekutiny a při zahřívání uvolňuje páru postupně a tvoří tak chutnou páru.

Díky ochucené tekutině která je obsažena uvnitř perel a ne na povrchu kuliček, tekutina nestéká do těla vodní dýmky, ale zůstává v korunce vodní dýmky.

Díky různým velikostem kuliček a tvarů se Bigg perly prohřívají postupně, poté co páru uvolní menší kuličky následují ty větší, což zaručuje velmi dlouhou dobu odpařování. Bigg perly pro vodní dýmky se v současné době vyrábí v nabídce dvaceti různých zajímavých příchutí, věříme že se brzy nabídka BIGG minerálních perel rozroste o další příchutě.

Před použitím dózu s minerálními kamínky pro vodní dýmky Bigg protřepejte, promíchejte a naplňte korunku vodní dýmky stejně, jako byste ji plnili tabákem. Uhlík i alobal používejte stejným způsobem. Po použití nechte naplněnou korunku vodní dýmky s minerálními perlami důkladně vychladnout.

Mezi nejlepší zkušenosti s výrobkem patří ty vlastní, a proto doporučujeme vyzkoušet Bigg perly a přesvědčit se o jejich kvalitách!


BIGG perly skvělý požitek z vodní dýmky Adresa : http://www.vodnidymkytabaky.cz/vodni-dymky-tabaky/mineralni-kaminky/perly-bigg
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: bigg, perly BIGG, minerální kamínky shiazo, tabák, nikotin
Uloženo: 08.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde