Bytový textil - Obchody Levně

Z naší bohaté nabídky si můžete vybrat příslušenství nejen do Vaší ložnice, ale také celou řadu doplňků do koupelny, kuchyně, obývacího či dětského pokoje. Najdete u nás přikrývky a polštáře, povlečení, prostěradla, přehozy přes postele, tkané deky, televizní pytle, potahy na sedací soupravy, koupelnové doplňky, ubrusy a prostírání, vlněné výrobky, hotelový textil. Ložní soupravy
Nabízíme především ložní soupravy v různém provedení – bavlněné, krepové, flanelové, saténové, damaškové, a to v různých velikostech – klasické, prodloužené, francouzské. Máme také dětské povlečení ať už na klasickou postel nebo do dětské postýlky, i povlečení pro alergiky.
Prostěradla
Dále u nás najdete široký sortiment prostěradel – bavlněná, froté, jersey v mnoha barvách a velikostech. Opět nezapomínáme ani na prostěradla do dětských postýlek.
Koupelnové doplňky
V kategorii koupelnových doplňků jsou zařazeny froté ručníky a osušky z bavlněného, vysoce savého materiálu, příjemného na dotek. A také koupelnové předložky a koberečky buď jednobarevné nebo se vzorem.
Ubrusy
Vaši kuchyni rozzáří naše ubrusy dodávané v různých barvách a rozměrech, vyrobené z polyesterového materiálu. Díky speciálním úpravám tkaniny nedochází k posuvu ubrusu na stole.
Vlněné výrobky
Příjemné pro Vás budou výrobky z vlněných materiálů – evropské, australské a novozélandské vlny. Nabízíme deky různých vzorů s antialergickým účinkem, matracové chrániče, vlněné polštářky, pantofle či bačkory.Věříme, že naše výrobky pro Vás budou nejen užitečné, ale jejich atraktivní vzhled zútulní Váš domov a přinese do něj příjemnou atmosféru klidu a pohody.

Bytový textil - Obchody Levně Adresa : http://bytex.obchodylevne.cz/shop/index.htm
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: bytový textil, dětské povlečení, pro alergiky, prostěradla, koupelnové doplňky,
Uloženo: 28.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde