Kvalitní české povlečení

Nabízíme vám levné kvalitní povlečení a bytový textil přímo od českého výrobce Kvalitex. Můžete vybírat do vaší postele ložní povlečení krepové, bavlněné, saténové, damaškové nebo povlečení do postýlky. Polštáře a přikrývky jsou vhodné také při projevech alergie. Společnost Kvalitex přináší na trh dále prostěradla, tkané deky, televizní pytle, potahy na sedací soupravy, ručníky, osušky, vlněné výrobky a další produkty. Krepové povlečení je vyráběno ze 100% bavlny typu louhový krep a je stále jedním z nejžádanějších materiálů. V nabídce najdete krepové povlečení různých rozměrů i motivů. Povlečení je na omak vysoce příjemné a zajistí vám kvalitní spánek. K jeho velké oblíbenosti patří snadná údržba a takzvaná nežehlivá úprava, to znamená není nutné povlečení žehlit.
Bavlněné povlečení francouzského typu a prodloužené, bavlněné povlečení klasické je vyrobeno z velmi jemné 100% bavlněné tkaniny. V této kategorii naleznete povlečení jednolůžkové, prodloužené nebo dvoulůžkové takzvané francouzské s moderními nadčasovými vzory. V tomto povlečení se vám bude spát jako v bavlnce.
Povlečení bavlněný satén je vyrobeno ze 100% bavlněné tkaniny atlasové vazby. Saténové povlečení patří mezi nejkvalitnější povlečení a určitě si vyberete z moderních vzorů, které nabízí český výrobce.
Povlečení damaškové vyráběno ze 100% bavlněné tkaniny s různými motivy a dezény. Materiál atlas grádl znamená tkaninu, která má podélné pruhy různých šíří. Damaškové povlečení patří stále mezi nejluxusnější povlečení.
Bavlněné povlečení do postýlky je vyrobeno z velmi jemné tkaniny s vysokou hustotou jemných přízí. Materiál 100% bavlna, potištěná plátnová vazba, vše česká výroba. Lze prát na 60°C.
Kvalitní české povlečení Adresa : http://ceske-povleceni.obchodylevne.cz/shop/index.htm
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: povlečení, postele, levné, spaní, česká výroba, alergie
Uloženo: 28.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde