Luxusní vůně! Dámské a pánské parfémy

Dnešní svět nabízí kolem 60 000 výrobků, kdy se neustále vyvíjejí nové a nové parfémy.
Vůně byly pralidem známé již před více jak pěti tisíci lety, kdy si s nimi usmiřovali bohy. Házeli vonné byliny do ohně, aby se kouř vynesl k nebesům. A co je to vlastně parfém? Směs olejů v roztoku alkoholu, obsahující deset až stovku složek.

Parfém a kosmetika od parfemarky


Na trhu je nepřeberné množství toaletních, kolínských a parfémových vod. Pokud navštívíte internetový ochod parfemarka.cz
neodejdete bez objednávky.

Nabídka za jedinečné ceny a v široký výběr parfémů a kosmetiky - Hugo Boss, Chanel, Christian Dior, Lancome, Salus, Dermacol, Elizabeth Arden, Givenchi, Cadillac, Britney Spears, Calvin Klein, Guess, Freeman, Ferrari, Goldwell, Prada, Payot, Tigi, Burberry, Clinique, Guerlain a další a další. Zavzpomínáme na skvělou herečku Elizabeth Taylor, prostřednictvím úžasného parfému nesoucí název Elizabeth Taylor White Diamonds.

Dámský parfém



Překrásná vůně pro zralé ženy. Květinová vůně s jemným dřevitým základem se hodí ke všem společenským příležitostem. Směsice šarmu, noblesy a krásy dokonale podtrhne sváteční outfit. Tento dámský parfém evokuje krásu drahých kamenů, kterými se tato slavná herečka tuze ráda krášlila. Flakónek zdobí zlaté víku, pod nímž se třpytí drobné diamanty. To je ten pravý dárek pro elegantní ženu.

Pánský parfém



Nesmíme zapomenout na muže. Ani moderní a sebevědomý muž se již neobejde bez kvalitní vůně. Panský parfém je vhodný dárek nejen k narozeninám, ale i k Vánocům, a ty už jsou za dveřmi. Ferrari – šlápneme trochu do plynu. Pokud sháníte dárek pro mladého muže, tak to si rozhodně musíte zapamatovat Ferrari Extreme. Již při první kapce, která Vám poběží po ruce zažijete pocit vzrušení a adrenalinu. To je ta pravá nespoutaná jízda. To je ten pravý parfém pro energického muže, který jde tvrdě za svým cílem.
Luxusní vůně! Dámské a pánské parfémy Adresa : http://www.parfemarka.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: parfém, parfémy, pánský parfém, dámský parfém, kosmetika
Uloženo: 25.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde