Postele, manželské postele

V naší cílené nabídce naleznete kvalitní postele, které ocení každý náročný zákazník. Nabízíme jak jednolůžka tak manželské postele i postele s úložným prostorem. Naše postele jsou rozděleny na kvalitní postele z masívu, kovové postele a nově luxusní manželské postele. Všechny námi nabízené postele jsou rozděleny tak, aby jednotlivé kategorie vyhovovali Vašim potřebám co nejrychleji nalézt požadovanou postel. Ke každé posteli doporučujeme naše lamelové rošty a to jak pevné, polohovací tak i motorové rošty a matrace do postele. Velkou výhodou námi nabízených postelí je také i profesionální montáž a dovoz vlastní dopravou ZDARMA o této nabídce se dozvíte v popisu u jednotlivých postelí. V případě, že požadujete vice informací, kontaktujte nás na těchto telefonních číslech: 212-230-111 (operator) nebo 605-900-100 (hot line), popřípadně nám Váš dotaz napište na e-mail: info@rosty.cz Jsme tu pouze pro Vás a na každý dotaz odpovíme.
Postele jsou rozděleny do následujících podkategorií:
Dřevěné postele
Dřevěné postele: jsou rozděleny podle rozměrů jednotlivých postelí (180x200cm, 160x200cm, 140x200cm nebo 90x200cm a 100x200cm. Postele jsou potom v nabídce seřazeny podle ceny. U některých postelí jsme schopni vyrobit atypický rozměr nebo barevné moření, tyto informace se vždy dozvíte v jednotlivém popisu u konkrétní postele. Samozřejmostí jsou kvalitní použité materiály a dlouhá životnost jednotlivých postelí. V nabídce naleznete dřevěné postele vyráběné z výběrového buku, borovice, břízy nebo smrku.
Kovové postele
Kovové postele: V této podkategorii naleznete buď celokovové postele a nebo kovové postele a kovové manželské postele s masívním dřevem (nohy, čela nebo obojí). I kovové postele jsou rozdělené podle jednotlivých velikostí (180x200cm, 160x200cm,140x200cm a 90x200cm).
Luxusní postele
Luxusní postele: jedná se o exklusivní výrobu velmi kvalitních postelí, které jsou určeny velmi náročným zákazníkům. V nabídce naleznete designové postele, kožené postele, ale i manželské postele potažené kvalitní látkou. Rozměry postelí jsou 180x200cm a 160x200cm. Postele jsou potom v nabídce seřazeny podle ceny. Společnost RUF BETTEN patří mezi nejznámější německé výrobce nábytku se specializací na moderní postele. Samozřejmostí značky RUF BETTEN je německá kvalita, precizní ruční práce, nejnovější technologie a čistý design. Nákupem postele značky RUF BETTEN si můžete být jisti, že kupujete produkt nejvyšší kvality. Postel RUF BETTEN znamená chytrou kombinaci designu a pohodlí, která Vám poskytne odpočinek důležitý pro tělo i duši.
Postele s úložným prostorem
Postele s úložným prostorem: jsou manželské postele, které mají úložný prostor. Tyto postele rozdělujeme i podle rozměrů jednotlivých postelí (180x200cm a 160x200cm). Postele jsou potom v nabídce seřazeny podle ceny. Postele s úložným prostorem jsme schopni vyrobit i atypických rozměrech nebo i v různém barevném moření, tyto informace se vždy dozvíte v jednotlivém popisu u konkrétní postele. Samozřejmostí jsou kvalitní použité materiály a dlouhá životnost jednotlivých postelí. V nabídce naleznete dřevěné postele vyráběné z výběrového buku.
Noční stolky
Noční stolky: v této podkategorii naleznete noční stolky, které se hodí jak pro jednolůžka, tak i pro manželské postele. Většina nočních stolků je z masívu, jsou praktické a velice esteticky ladí k Vámi vybrané posteli. Noční stolky jsou vyrobeny z buku, břízy a borovice.
Kompletní postele
Kompletní postele: V této kategirií nabízíme kompletní postele za velmi zvýhodněné akční ceny. Kompletní postele obsahují nejprodávanější pohodlné matrace a lamelové rošty, takže je zajištěna celková výsledná kvalita jak pohodlí, tak materiálu. V této nabídce naleznete pouze výběrové kvalitní zboží nejvyšší jakosti. Každou námi nabízenou postel DOPORUČUJEME! Komplety postelí vždy vozíme naší vlastní komfortní dopravou, tímto zajišťuje bezproblémové předání zboží.
Postele, manželské postele Adresa : http://www.rosty.cz/kategorie/postele/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: postele , postele z masivu , dřevěné postele , postele s úložným prostorem , man
Uloženo: 22.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde