Vytvořte si snadno akrylové nehty

Gelové nehty jsou zajímavým tématem pro stále více žen. Zejména ty z nás, které pracují v kancelářích a denně se setkávají se spoustou klientů či obchodních partnerů, potřebují vypadat vskutku reprezentativně. K upravenému zevnějšku patří samozřejmě i opečovávané nehty. Nemáte čas starat se o vaše přírodní nehty? Nejsou vaše nehty dostatečně kvalitní? Nechte si vymodelovat umělé nehty.

V nehtovém studiu si můžete vybrat, zda dáte přednost akrylovým či gelovým nehtům. Oba způsoby modeláže nehtů mají něco do sebe. Gelové nehty jsou u nás mnohem rozšířenější. Jejich modeláž je snazší, rychleji si osvojíte správnou techniku a brzo jste schopni modelovat nehty jako na běžícím pásu. Akrylové nehty vyžadují větší zručnost. Modelují se pomocí akrylového pudru rozpuštěného v tvrdidle. Takto připravený akryl na vzduchu tvrdne, takže není zapotřebí nehty vytvrzovat v UV lampě, nicméně se s ním musí pracovat rychle, než stačí zatvrdnout ve špatném tvaru.

Potřeby pro modeláž nehtů naleznete v internetovém obchodě MagicNails.cz, který se specializuje na prodej pomůcek pro nehtové designerky i všechny, kdo se zabývají modeláží nehtů doma. Na MagicNails.cz naleznete velký výběr nehtových tipů, dále veškeré pomůcky jako pilníky, štětečky a další náčiní, které budete k modeláži potřebovat.

MagicNails.cz disponuje velkým výběrem UV gelů a akrylových pudrů. UV gely jsou zde k dostání čiré, bílé i barevné s nejrůznějšími speciálními efekty. Jejich použití značně usnadňuje následné zdobení nehtů. Použijte i vy k modeláži gelových nehtů barevné gely s třpytkami, metalické či neonové UV gely. Neváhejte a nakupujte zdobení na nehty, můžete tak vytvářet na nehtech vždy neobvyklé motivy. Internetový obchod MagicNails.cz vám nabízí širokou paletu kvalitního zboží pro vaše nehty.
Vytvořte si snadno akrylové nehty Adresa : http://www.magicnails.cz/uv-gely-gelove-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 19.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde