Pánské snubní prsteny

Lidé často spojují pojem "šperky" s něčím čím disponuje a po čem prahne žena. Přesto po minulá staletí byla pánské šperky módní a populární mezi elitními i průměrnými muži. Králové a faraoni v dávných dobách nosili šperky jako symbol moci a prestiže. Ať už jsou muž členey kmene, týmu, pracovní skupiny nebo rodiny nosí prsteny jako symbol jejich příslušnosti nebo symbol úspěchu.

Šperky a klenoty byly vyhledávány od počátku časů, jako symboly moci, bohatství, krásy, oddanosti a dokonce i hrdosti. Stejně jako princezny a královny ze starých časů učarovalo kouzlo třpytivých drahokamů, tak i mít muže padlé v rámci lákavého slibů a nabídek drahých kovů.

Historie ukazuje, že muži nosí šperky a prsteny z různých důvodů. Většina šperků slouží jako estetický doplněk šatníku nebo ke zdobení těla. Přesto pánské šperky slouží také k funkční účelům, lze jimi vyjádřit sociální postavení, místo ve společnosti a samozřejmě i rodinný stav.

Pánské snubní prsteny

Pánské snubní prsteny patří mezi nejčastěji kupované podoby pánských šperků. Nyní již tradiční snubní prsteny, tedy pár prstenů požívaný při svatebním obřadu lze vysledovat ve Spojených státech až od poloviny roku 1940 . V tomto roce výrobci šperků začali razit myšlenku, že snubní prsten ženicha je perfektním doplňkem k dámskému snubnímu prstenu. Myšlenka ženichova prstenu však existovala dlouho předtím, byl takto zpopularizován. Ve skutečnosti spotřebitelé již vzali za svou myšlenku, že ženichův prsten symbolizuje mnohem víc než manželství, také mužskou prosperitu a stabilitu.

Mezi nejběžnější a velmi populární formu pánského šperku na trhu dnes patří pánský snubní prsten. Pánské snubní prsteny jsou často mnohem silnější než dámské prsteny ale mnoho mužů dává přednost prstenům, které jsou jemnější a méně zdobené. Dámy naopak obvykle dávají přednost zdobenějším a složitějším modelům.
Pánské snubní prsteny Adresa : http://www.snubniprsteny4u.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: snubní prsteny wolfram, snubní prsteny titan, snubní prsteny
Uloženo: 14.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde