Woody hračky

Jedná se především, jak už název napovídá, o dřevěné hračky. Velkou výhodou těchto hraček je že vydrží poměrně dlouhou dobu. Dřevěné části jsou ošetřeny nezávadnou barvou, takže nehrozí ublížení na zdraví vašeho dítěte.
Woody hračky mohou být čtyřkolky pro děti, malé vláčky, hrady, ale i domečky, do kterých se mohou „nastěhovat“ i panenky. Samozřejmě lze zakoupit i vybavení jednotlivých místností do předem určených domečků.
Pokud chcete spojit přijemné s užitečným pořiďte vaší ratolesti stavebnici, u které bude nucena přemýšlet a tím se také vyvíjet. Jednou z takových stavebnic je určitě klasická kostková stavebnice, v jehož balení je 50 dílů kostek z masivního dřeva a těší se u dětí velké oblibě.
Menší děti zajisté ocení i pexeso woody, které procvičí jejich paměť. Pexeso je také samozřejmě ze dřeva, tudíž nedojde k roztržení, nebo jinému poničení pexesa. S pexesem je úzce spjato i domino, které se nachází v našem internetovém hračkářství taktéž.
Motoriku dítěte dokonale procvičí malý labyrint Žirafa, nebo Beruška, který je již složitější. Již zmíněnou motoriku může procvičit i skládací had. Další podobnou hračkou co se cvičení motoriky týče jsou dřevěné korálky, které se dají navléci na provázek a udělat z nich krásný náhrdelník. Náš sortiment Woody hraček nabízí i celý set korálků. Jedině tak se vaše dítě vyřádí a nechá působit svoji fantazii. Je nutné ovšem dávat pozor aby malé součásti vaše ratolest nepolkla.
Velkou zábavu může menším dětem přinést hračka tzv. pérák. Jedná se vlastně o pružinu, na jejímž konci je připevněno zvířátko jako třebá žabák, myš, zajíc a mnoho dalších.
Novinkou v našem internetovém hračkářství je stavebnice Karla, se kterou díky 200 dílkům dokáže vaše dítě postavit vše co ho napadne. Tato stavebnice zajisté zaujme i nejednoho tatínka. Nechte proto působit svoji fantazii a stavte vše na co si vzpomenete.

Fonetip s.r.o.
www.woodyhracky.cz
Woody hračky Adresa : http://www.woodyhracky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 11.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde