Slušivé pracovní oblečení

Rádi byste si koupili kvalitní pracovní oděvy? Svěřte se do rukou společnosti PETEX. Nabízíme vám prvotřídní pracovní oblečení za velmi lákavé ceny. Prohlédněte si náš e-shop, ať už jste kuchař, svářeč či automechanik. Aby naše pracovní oblečení bylo tak kvalitní, vyrábíme ho z prvotřídních materiálů, které zaručí dlouhou životnost a navíc jsou zcela funkční. Neváhejte a vyberte si to správné oblečení ještě dnes.
Jaké pracovní oblečení potřebujete vy?
Nabízíme vám pracovní oděvy do deště, jako jsou např. pláštěnky. Dále si můžete pořídit pracovní oblečení do zimy, jakou jsou nepromokavé zateplené zimní bundy. Myslíme i na kuchaře, pro které máme nejrůznější rondóny. Poskytujeme i výstražné pracovní oděvy jako jsou např. reflexní bundy a kalhoty či kalhoty s nehořlavou úpravou. Dopřejte si zástěry, které zabezpečí hygienické i bezpečenostní předpisy a mnoho dalších produktů.
Objednejte si plně funkční pracovní oblečení, které navíc dobře vypadá a je slušivé. Pracujte s radostí díky tomu správnému pracovnímu oblečení.
Nezapomínejte ani na pracovní rukavice
Myslete na ochranu vašich rukou. Tu zajistí kvalitní pracovní rukavice ze špičkových materiálů. Ať už děláte cokoliv, naše ochranné pracovní rukavice jsou to pravé pro vás. Naše nabídka rukavic je opravdu pestrá. V nabídce máme rukavice povrstvené, textilní, máčené i celokožené. Lze kombinovat i textil s kůži. Objednejte si pracovní rukavice za bezkonkurenční ceny i vy.
Slušivé pracovní oblečení Adresa : http://www.petex-jihlava.cz/odevy.htm
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Pracovní oblečení, Pracovní rukavice
Uloženo: 08.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde