Jsme pro úsporné LED lišty

Již jste si asi všimli, že obchody vyprodávají poslední zásoby obyčejných žárovek za pár korun. Víte proč? Evropská unie se rozhodla, že nadále zakáže výrobu a prodej těchto žárovek. Důvod je prostý. Tyto běžné žárovky spotřebují velmi neefektivně velké množství elektrické energie. Tu je třeba také vyrobit a výroba elektřiny ničí životní prostředí. Čím více energie je třeba, tím hůř na tom příroda je. Samotná výroba žárovek také není zrovna ekologická, jejich výdrž navíc za nic nestojí. Proto je třeba je nahradit lepším zdrojem světla a tím jsou LED žárovky.

LED osvětlení má oproti běžným žárovkám velkou výhodu a tou je výrazně nižší spotřeba energie. Účinnost je u LED svítidel mnohem vyšší, produkují velmi intenzivní světlo a také jejich životnost je významně delší. Proto se LED svítidla a osvětlení začínají prosazovat v domácnostech, kancelářích i exteriérech. Uvažujete i vy o koupi LED osvětlení? Navštivte specializovaný internetový obchod Almicra.com, kde najdete moderní a stylová LED svítidla z masivního hliníku osazená LED čipy. Tato svítidla se hodí do jakéhokoli interiéru, jsou úsporná a ekologická.

LED svítidla jsou sestavena z několika vysoce svítivých LED čipů. Tyto čipy mohou být uspořádány do tvaru LED žárovky, LED zářivky, plošného vysoce svítivého LED panelu či LED lišty, kterou můžete ovládat jednoduše pouhým dotykem. LED svítidla se používají jako lustry na strop, na stěnu či na stůl. LED lampy jsou taktéž velmi oblíbené díky své variabilnosti. Na Almicra.com můžete dostat LED lampy stolní, nástěnné či stojací. Stačí si vybrat, kde potřebujete se svítidlem svítit. Neváhejte a ušetřete i vy elektrickou energii při svícení, používejte vysoce kvalitní LED svítidla od Almicra.com a chovejte se ekologicky.
Jsme pro úsporné LED lišty Adresa : http://www.almicra.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: led osvětlení,led svítidla,led žárovka,osvětlení,světlo,levné led,led pásky,led
Uloženo: 22.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde