Auta bruder

Společnost se od prvopočátku zaměřovala jen na výrobu automobilů jak užitkových, zemědělských tak i stavebních. Firma je známá především obrovským výběrem, kde by si dokázalo vybrat svoji hračku snad každé dítě. Další obrovská výhoda se skrývá v kvalitě hraček, která je velmi vysoká. S hračkami je možné si hrát jak doma, tak i venku jako například na písku. Společnost Bruder v současné době vyrábí jak automobily, tak i příslušenství k nim. Jedná se především o figurky k zemědělským strojům, nebo modely balíků slámy, jež se dají naložit na přepravník.
První velký úspěch sklízí firma Bruder s tzv. Mini serií, která je určena pro menší děti, ale její hlavní výhodou je mnoho pohybových částí, které byly dosud nevídané. Další výhodou je jednoznačně dokonalé zpracování celé hračky, jež je zároveň dokonalou kopií opravdového stroje. Veškeré modely jsou v měřítku l:16. U hračky Bruder tedy nehrozí například větší velikost figurky, než velikost kombajnu.
Hračky jsou vhodné i na dovolenou, především k moři, kde si vaše ratolest může vyhrát na písečné pláži právě s Bruder nákladními automobily, či traktorem s čelním nakladačem. Dětské fantazii se meze nekladou.
Společnost Bruder nabízí jak již bylo zmíněno neuvěřitelný počet druhů hraček. Každé dítě by si mohlo vybrat z několika odvětví strojů. Náš sortiment nabízí například Bruder zemědělské stroje, stavební stroje, ale dokonce i hasičské, či silničářské stroje. V nabídce se nachází i stavební set, nebo set s dopravním značením.
Vzhledem ke kvalitním výrobkům a dokonale přesnému zpracování hraček patří firma Bruder k nejznámějším na celém světě. Může za to i pestrá historie, kterou byla firma nucena si projít. Mnohdy se některé hračky stanou pro svůj vzhled (dokonalé kopii od originálního stroje) součástí sběratelské edice.

Fonetip s.r.o.
www.autabruder.cz
Auta bruder Adresa : http://www.satelitni-komplety-shop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 20.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde