Diody - moderní řešení osvětlení

LED osvětlení je v současné době jedinou úspornou alternativou běžných žárovek pro svícení v interiérech i exteriérech. Technologie LED, která funguje na principu emitování světla pomocí LED čipů, ušetří skutečně hodně energie. Diodové světlo je velmi silné a intenzivní. Při nízkém příkonu jsou diody schopny dodat velký světelný výkon. Životnost LED svítidel je také několikrát delší než je tomu u běžných žárovek. Díky tomu, že vydrží delší dobu, jsou značně ekologické.

LED žárovky jsou velmi pevné, odolávají otřesům i vibracím a navíc neobsahují jedovatou rtuť. Jsou proto vhodné do jakýchkoli svítidel. Internetový obchod Almicra.com je specialista na LED svítidla a osvětlení. Můžete zde získat LED svítidla na strop, stěnu či stůl. K dispozici jsou také bodová LED svítidla a LED lampy. Široký sortiment zahrnuje LED svítidla ve stylovém provedení z masivního hliníku, který výborně zapadá do každého interiéru.

Chcete-li dobře vidět na práci nad stolem či nad kuchyňskou linkou, můžete zde použít LED lišty, které jsou zdrojem intenzivního světla. Velmi praktické je ovládání pouhým dotykem. LED žárovky sestavené z kvalitních LED čipů můžete pohodlně použít jako bodová svítidla. Almicra.com vám nabídne pro zapracování bodových světel do stropu či stěny speciální podhledová svítidla, která můžete libovolně nastavit tak, aby svítila správným směrem.

Velmi originálním způsobem osvětlení jsou LED pásky. Pásek se skládá z jednotlivých LED čipů umístěných za sebou. LED pásky poskytují barevné světlo, díky kterému si můžete doma vytvořit jedinečnou atmosféru. Velmi praktické jsou také k navození správné atmosféry při různých oslavách. Neváhejte a používejte i vy doma jako zdroje světla úsporná LED svítidla.
Diody - moderní řešení osvětlení Adresa : http://www.almicra.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: led osvětlení,led svítidla,led žárovka,osvětlení,světlo,levné led,led pásky,led
Uloženo: 19.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde