Objednejte si 3D tisk jako dárek

Přejete si sehnat netradiční dárek? Máme pro vás skvělý tip v podobě originálního 3D tisku. Jedná se o netradiční a jedinečný dárek, který potěší opravdu každého. Využijte služby naší 3D tiskárny, kde vám rychle vyrobíme stabilní modely. Aby mohl vzniknout takový model, využíváme nejmodernější technologii 3D tisku. Už není nad čím přemýšlet. Dopřejte si 3D tisk a obdarujte své nejbližší originálním dárkem od společnosti GIVA s.r.o.
Nejmodernější technologie samozřejmostí
Jak se vytváří 3D tisk v tiskárně Dimension? Postupně se nanáší tavenina po velmi tenkých vrstvách. Samotný model je z pevného, odolného a netoxického ABS plastu. Jakmile je model hotov, můžete na něm provádět další činnosti. Slyšeli jste o systému The High-Precision 3D Modelling System? Ten se využívá k výrobě mnoha aplikací a to i ve šperkařství, designu či ve výrobě automobilových dílů. Hodí se i při výrobě medicinských nástrojů, spotřebního zboží a spousty dalších předmětů. Díky tomuto systému budete mít maximálně přesný model, který nezná konkurenci.
Vytváříme i upomínkové předměty
3D tisk není jedinou naší činností. Navrhujeme a vyrábíme vám reklamní a upomínkové předměty. Upomínkové předměty vždy děláme přesně podle vašich přání a potřeb. O to, aby byli upomínkové předměty krásné, se stará tým zkušencýh kreativců. Vždy zakomponují do díla symboly a barvy vaší společnosti. Nechte si vytvořit reklamní a upomínkové předměty od nás na zakázku. Díky nám budete jedineční!
Objednejte si 3D tisk jako dárek Adresa : http://www.giva.cz/3d-tisk
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: 3D tisk, Upomínkové předměty
Uloženo: 19.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde