Velký výběr zdvihací techniky

Přejete si kvalitní a spolehlivou zdvihací techniku? Tak to se obraťte na společnost KRANTECHNIK. Jsme tu pro vás již od roku 1997. Manipulace s materiálem bude díky nám hračkou. Kupte si mostový, otočný či portálový jeřáb. K dispozici vám jsou i jeřábové dráhy nebo lanové a řetězové kladkostroje v mnoha variantách. Využijte naše služby, ať už jste odkudkoli z ČR a zahraničí.
Jaké výhody vám nabízíme?
Potěší vás individuální přístup ke každému klientovi. Za tu dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností v oboru, a proto vám teď poskytujeme širokou škálu produktů a služeb. Samozřejmostí pro nás je rychlý a profesionální záruční a pozáruční servis. Využijte i bezplatné poradenství u našich odborníků.
Dílenské jeřáby na zvedání těžkých břemen
Musíte zvedat těžká břemena? Mají hmotnost až 5 000 kg? Tak to vám doporučujeme dílenské jeřáby. Proč si pořídit dílenské jeřáby do nás? Mají snadnou obsluhu, tudíž se stanou nenahraditelným pomocníkem v každé dílně nebo lisovně plastických hmot. Dopřejte si dílenské jeřáby nejvyšší jakosti, které mají dlouhou životnost. No řekněte, nevyplatí se nakoupit u nás?
Velký výběr zdvihací techniky Adresa : http://www.krantechnik.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Jeřáb, Dílenské jeřáby
Uloženo: 17.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde