Sanita, topení a instalatérský materiál

Představujeme vám řadu produktů výhradně vyráběných pro GC SKUPINU. Jedná se o sortiment výrobků z oblasti topenářské, sanitární a instalační techniky se zaručenou kvalitou a funkčností, které následují nejnovější trendy z hlediska materiálů, zpracování a designu.

Projděte si náš domovský sortiment, určitě si vyberete v kterékoliv oblasti. Nabízíme značky tuzemských i zahraničních výrobců sanity, topení a instalatérského materiálu v moderním provedení a jednoduchém designu.

Pokud si budete například zařizovat koupelnu, podívejte se na naše produkty z oblasti Sanity. Najdete zde ty nejvhodnější výrobky ze sanitární keramiky, sprchových koutů, van i vodovodních baterií pro rekonstrukci či novou koupelnu. Poradíme vám, tak aby koupelna byla zcela dle vašich představ.

Také rychlé dodání instalatérských potřeb i montážního materiálu, možnost výběru profi sortimentu vycházejícího z aktuálních požadavků na trhu z oblasti Instalací, a naše partnerské montážní firmy vám pomohou se správně rozhodovat.

Pouštíte se do novostavby či modernizace a potřebujete poradit s výběrem kotle nebo naplánovat celou sestavu s využitím například solárních kolektorů? Vyberte si z nabídky našich domovských výrobků z oblasti Topení, kde poukazujeme hlavně na plynové kondenzační kotle značky Brötje, které představují špičkovou tepelnou techniku a nabízí dokonalé topení pro téměř každý případ použití.

GC SKUPINA si uvědomuje „svět zítřka“, uvažuje ekonomicky a ve svém domovském sortimentu se orientuje na produkty šetrné k životnímu prostředí a podporující alternativní zdroje energie – například kotle na biomasu nebo solární systémy.

Série domovských produktů nabízí výhradně ověřené výrobky vysoké kvality s dlouhou životností. Zajišťujeme jejich rychlé dodání a maximální poradenský servis. Představují moderní a spolehlivou techniku, a to vše ve skvělém poměru výkonu a ceny.

Sanita, topení a instalatérský materiál Adresa : http://gcprodukty.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: sanita, topení, instalatérský materiál, instalatérské potřeby
Uloženo: 17.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde