Nechte si od nás vyčistit koberec

Hodláte oživit vzhled vašeho koberce? Tak to vsaďte na profesionály, kteří vám strojově koberce vyčistí. Obraťte se na úklidovou společnost EKB. Zajistíme vám strojové čištění koberců v Hradci Králové a v celých východních Čechách. Svěřte se do našich rukou, ať už jste z Chocně, Náchoda či Pardubic. Více se dozvíte na našem webu, zejména v sekci čištění koberců Hradec Králové.
Pracujeme s profesionální technikou
Jak koberce čistíme? Využíváme kvalitní úklidovou chemiii značky Merida. Dále pracujeme s kobercovými extraktory Karcher, které vás zbaví i velmi zašlé špíny jako je např. žvýkačka. Práci děláme šetrně. Díky nám budou vaše koberce zářit čistotou a navíc jim prodloužíte životnost. Kde všude koberce čistíme? Jak u vás v domácnosti, tak i v kanceláři a celé firmě. Na odborníky v oboru se můžete spolehnout.
Mytí oken a výloh nechte na nás
Čista není jen půl zdraví, ale i dělá dojem na ostatní. Využijte i naší služby mytí oken v Hradci Králové. Objednejte si mytí výloh v Pardubicích. Více informací naleznete na našem webu. Prohlédněte si zde kategorii mytí oken Hradec Králové. Nabízíme vám jednorázový i pravidelný úklid. Je na vás, v jakém časovém intervalu vám budeme mýt výlohy a okna. Snažíme se vám vyjít maximálně vstříc. Kontaktujte nás a objednejte si naše služby ještě dnes.
Nechte si od nás vyčistit koberec Adresa : http://www.ekb-uklid.cz/strojove-cisteni-kobercu-mokrou-cestou
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Čištění koberců Hradec Králové, Mytí oken Hradec Králové
Uloženo: 14.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde