Společenské hry

Většina hraček, i když to tak na první pohled nevypadá, slouží právě k rozvoji dítěte. Dítě si navíc, převážne v mladším věku, nejraději hraje s rodiči, nebo sourozenci. Díky našemu internetovému hračkářství si zajisté vyberete hračku nejen pro vaši ratolest.
Mezi tzv. rodinné hry patří všem známá desková hra Člověče nezlob se. S touto hrou se dokáže zabavit celá rodina ať už při deštivých, nebo zimních večerech, tak i na cestách na dovolenou.
Pro starší děti a jejich rodiče patří spolčenská hra, která je v poslední době oblíbenější a oblíbenější. Jedná se o hru Monopoly, ve které jde převážně o kupování virtuálních nemovitostí a následné vydělávání monopoly peněz. Pokud znáte společenskou hru Dostihy a Sázky, tak nemusíte ani číst pravidla hry Monopoly, jelikož hra je na stejném principu. Další velmi zábavnou a celosvětově rozšířebou hrou je desková hra Scrabble original. Cílem této hry je skládat vzájemně zapadající slova a získat tím co nejvyšší počet bodů.
Jedny z nejstarších společenských her jsou bezesporu karetní hry. Může se jednat o Mariášky, magické karty, Černého Petra, ale i pexeso, ve které jde o nalezení dvou stejných obrázků. Dítě si navíc při hraní procvičuje pamět.
Novinkou v naši nabídce jsou stavebnice Karla a Michaela. Jedná se o dřevěné stavebnice, které obsahují 200 dílů, což znamená obrovské možnosti. Stavebnice Karla má čistě přírodní barvy, zatímco Michaela má své kostky pestrobarevné.
Samozřejmostí je i nespočet her s tématikou pohádek, nebo seriálů. Například již zmíněná hra Monopoly se v našem sortimentu nachází jak originál, tak i s motivy známého animovaného filmu Auta.
Svoje místo si mezi společenskými hrami našly i kostky. Ty nemusí sloužit jen k určení posunování figurky po hrací ploše, ale i ke spoustu jiným hrám.

Fonetip s.r.o.
www.jupihračky.cz
Společenské hry Adresa : http://www.jupihracky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 13.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde