Dýmkový tabák s výjimečným aroma

Jste vášnivým kuřákem dýmky a hledáte kvalitní dýmkový tabák? Zabrzděte, slyšeli jste už o internetovém obchodu Tabaky-online.cz? Ne? Tak to musíme napravit. Tabaky-online.cz je specialistou na kuřáky každého druhu. V sortimentu nechybí cigaretové zboží pro kuřáky cigaret. Nabízí se zde cigaretové papírky, cigaretový tabák i různé baličky či plničky. Novinkou v nabídce jsou ochucené cigarety Sunday´s Fantasy. Tyto zvláštní cigarety jsou plněné lahodným dýmkovým tabákem s příchutí sladkých lesních plodů a svou výjimečnost zdůrazňují i svým netradičním zevnějškem - filtrem a papírkem tmavě hnědé barvy.

Pro ty, kdo dávají přednost doutníkům, jsou na Tabaky-online.cz připraveny nejrůznější druhy exotických doutníků s chutí přírodního tabáku i s různými neobvyklými příchutěmi. A konečně je tu také sortiment výrobků pro ty, kteří si rádi nacpou a zapálí doma lulku. Vyberte si i vy z vyhlášených tabákových směsí. Nově se vám na Tabaky-online.cz představují dýmkové tabáky značky Stanislaw.

Jedním z nich je English Summer Flake. Tento originální tabák je namíchán z výběrových Virginských tabáků. Díky dlouhému zrání v lisu je dosaženo harmonického celku. Tato tabáková směs se vyznačuje jemným plným aroma, které nadchne každého kuřáka. Irish Spring Flake představuje jedinečnou směs Virginského tabáku okořeněného přídavkem Perique. Svou charakteristickou chuť a sladké aroma získává tento výběrový tabák v sudech od cherry, kde se nechává zrát.

Scottish Autumn Flake je díky svému jemnému aroma vhodný k míchání s dalšími druhy tabáků. Novinkou pro ty, kdo mají rádi kořeněné aroma, je Winter Time Flake. Vzniká smísením výběrové Virginie a prvotřídní kořeněné Latakie. Díky delší době lisování má tato směs přirozenou zralost. Výsledkem je pak tmavý tabák s výborným přirozeně uzeným aroma a kořeněnou sladkou chutí. Neváhejte a pořiďte si i vy váš oblíbený tabák.
Dýmkový tabák s výjimečným aroma Adresa : http://www.tabaky-online.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: tabáky,doutníky,dýmky,papírky,dutinky,filtry,baličky cigaret,plničky dutinek,e-c
Uloženo: 12.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde