Hravě zvládáme péči o zahrady

Jsme profesionálové přes péči o vaši zeleň. Hravě si poradíme s kompletními zahradními úpravy. Nedělají nám problémy jakékoliv prostory všeho druhu i velikostí. Svěřte nám do rukou soukromé zahrady, městské parky či aleje a rozsáhlé osazené plochy, které se nachází u velkých firemních sídel. Na naši práci vlastníme certifikát ISO 9001:2000. Obraťte se na nás, ať už jste z Plzně, Prahy či z celého středočeského kraje.
Profesionálové přes zahradní úpravy
Jsme majitely rozsáhlého pozemku? Nemáte tolik času, abyste se o něj starali? Využijte naše kompletní služby v oblasti péče o zeleň. V rámci našich služeb zvládneme založení a údržbu trávníků, úpravy živých plotů a okrasných keřů, prořezy a kácení stromových porostů. Nechte na nás i opravy poškozených částí zahrady a ekologické likvidace odpadů. Spolehněte se na zahradní úpravy od nás. Jsme ti nejpovolanější v oboru!
Krásnější zahrada díky okrasnému jezírku
Chcete, aby vaše zahrada byla něčím jedinečná? Tak to vám doporučujeme okrasná jezírka. Mezi naše služby patří navrhování a realizace okrasných jezírek jakýchkoliv rozměrů. Hravě si poradíme s těmi nejmenšími okrasnými jezírky i s několikametrovými vodními plochami s vodními kaskádami a relaxační terasou. Vše vytvoříme na míru vašim představám, doplníme o estetické dřevo, solitérní kameny i menší rybky a speciální druhy rostlin a živočichů. Více se dozvíte na našem webu. Vytvořili jsme pro vás sekci okrasná jezírka. Zde zaručeně naleznete spoustu inspirace!
Hravě zvládáme péči o zahrady Adresa : http://www.nezhyba.cz/zahradni-upravy.htm
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Zahradní úpravy, Okrasná jezírka
Uloženo: 11.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde