Elegantní 3D krby

Každý, kdo dnes staví nový dům nebo renovuje stávající, zvažuje, jaký druh vytápění je pro něj nejvýhodnější. Vzhledem k rychle rostoucím cenám plynu se není co divit, že lidé od topení plynovými kotly upouští. Mnozí přesedlali na elektrické kotle, jejichž pořizovací cena je mnohem nižší než u plynových ekvivalentů. Avšak ti, kterým nevadí trochu fyzické práce, se často rozhodnou raději pro vytápění domova krby či kamny.

Kdo by chtěl platit víc než nezbytně musí? Způsob vytápění samozřejmě také závisí na moderních trendech staveb a přizpůsobuje se jim. Vyvíjejí se stále nové technologie a materiály a s nimi se ruku v ruce mění i konstrukce. Často se proto v nových či rekonstruovaných domech setkáváme s krby či krbovými kamny. Na rozdíl od plynového či elektrického kotle, který schováte do prádelny či technické místnosti, krby nejsou jen zdrojem tepla pro celou domácnost. Krby jsou také výrazným designovým prvkem celého interiéru.

Díky krbu můžete pozorovat příjemně hučící a praskající oheň a užívat si romantickou atmosféru a pohodu, kterou u vás krb vykouzlí. Jako všechno ostatní i krby jsou ovlivňovány módou. Proto dnes máte na výběr krby různých stylů. Tradiční krb si můžete pořídit v retro či rustikálním designu. V poslední době se však stále častěji setkáváme s moderními krby. Zabrouzdejte na Levne-krby.eu a obdivujte klasické krby, bio krby i super moderní 3D krby.

3D krby tvoří zpravidla atypická krbová vložka prosklená z několika stran, kterou lze využít i pro samostatně stojící krb v prostoru. Základní myšlenkou je docílit prostorového dojmu z ohně. Tato krbová vložka je potom doplněna moderní krbovou obestavbou, která je založena na rovných čistých liniích a pohrává si s neobvyklými a výraznými kombinacemi barev. Neváhejte a pořiďte si i vy domů vlastní krb, který vám ušetří nemalý obnos za vytápění.
Elegantní 3D krby Adresa : http://www.levne-krby.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: krby,kamna,krbová kamna,levné krby,krb,bio krby,krbové vložky,krby kamna,krby kr
Uloženo: 07.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde