Rozmanitý sortiment pomůcek pro kuřáky

Také vy se chcete vyvarovat možnosti výskytu rakoviny plic a přitom potřebujete každodenní přísun nikotinu? Vyzkoušeli jste už snus neboli žvýkací tabák? Žvýkací tabák je v Evropě velmi populární od konce 19. století, kdy se začal vyrábět ve Švédsku. Tabák poprvé Evropané okusili po objevení Ameriky Kryštofem Kolumbem, který od místních obyvatel dostal tabákové listy jako dar. Od té doby se tabák užíval jako lék, lidé věřili, že může vyléčit syfilis i rakovinu.

O rozšíření tabáku se zasloužil zejména Jean Nicot, francouzský velvyslanec v Portugalsku. Byl tabákem tak nadšen, že jej dovezl z Lisabonu do rodné Paříže. Díky účinkům sušených nadrcených tabákových listů pomohl i své královně Kateřině de Medici zbavit se častých bolestí hlavy. Tím se zejména ve Francii stal tabák velmi populárním.

Žvýkací tabák jako takový se začal vyrábět ve Švédsku na popud obyčejných rolníků. Ti si při práci nemohli dovolit používat jednu ruku ke kouření či šňupání tabáku, proto jej začali při práci žvýkat. Protože žvýkací tabák neinhalujeme, snižuje se riziko vzniku rakoviny plic prakticky na nulu. Žvýkací tabák se skládá z vybraného tabáku, vody, soli a dalších složek, které tvoří z velké části přidávané aroma a chuťové přísady.

Pokud máte chuť i vy vyzkoušet vysoce kvalitní žvýkací tabák, navštivte internetový obchod Tabaky-online.cz. Naleznete zde širokou nabídku nejrůznějších druhů žvýkacího tabáku s rozmanitými příchutěmi. Pokud dáváte přednost kouření tabáku, nakupte si zde cigarety, doutníky nebo zvolte dýmkový tabák. Na Tabaky-online.cz nakoupíte také veškeré příslušenství pro kuřáky. Neváhejte a přidejte se i vy ke spokojeným zákazníkům internetového obchodu Tabaky-online.cz a vybírejte z řady kvalitních tabákových směsí ke kouření i žvýkání.
Rozmanitý sortiment pomůcek pro kuřáky Adresa : http://www.tabaky-online.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: tabáky,doutníky,dýmky,papírky,dutinky,filtry,baličky cigaret,plničky dutinek,e-c
Uloženo: 29.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde