BMK – vše pro ochranu zdraví při práci a

Jsme firma, která se zabývá prodejem a distribucí výrobků pro bezpečnou práci a volný čas. Jsou to výrobky z oblasti ochranné pracovní pomůcky a oděvy a outdoorové vybavení. Naším hlavním cílem je chránit naše zákazníky před vznikem úrazů. Spolupracujeme s firmou Singing Rock, která se zabývá prodejem výrobků pro práci ve výškách. Naši zaměstnanci jsou touto firmou proškoleni, aby Vám mohli poskytnout erudované informace v této oblasti. Mezi naše velké dodavatele v oblasti oblečení, obuvi, helem, respirátorů a roušek je společnost Červa. Tato firma patří mezi renomované výrobce širokého sortimentu v oboru ochrany zdraví. Dalším významným dodavatelem naší firmy je společnost Snickers. Jedná se o švédskou firmu, která své výrobky testuje na těch nejodlehlejších a nejdrsnějších místech této planety. Jsou to především pracovní oděvy. Její výrobky jsou prověřeny životem a časem. Začátkem roku 2011 jsme náš sortiment rozšířili také o výrobky pro volný čas. Jedná se o outdoorové oblečení, obuv, batohy a nezbytné maličkosti, které by se Vám ve volné přírodě, nebo jenom při procházce parkem, mohly hodit. Mezi tyto značky patří například firma Termovel a Fjäll Räven. Jsou to firmy, které jsou svou výrobou šetrné k přírodě a životnímu prostředí. V neposlední řadě nabízíme našim zákazníkům možnost úpravy oděvů na míru, šití nových oděvů a vyšívání, dnes čím dál více žádaného loga dle přání zákazníka.
Jsme dynamická firma, která sleduje vývoj a trendy v oboru ochrany při práci. Naší snahou je nabídnout Vám služby, které by měly vést ke snížení rizika pracovních úrazů a nemocí z povolání a s tím spojených nákladů, zlepšení image firmy, zlepšení povědomí pracovníků o zodpovědnosti za bezpečnost zaměstnanců při práci. Dále můžeme nabídnout takovou úroveň zajištění ochrany při práci, která by měla vést k minimalizaci počtu dodavatelů a tím k časové i finanční úspoře. Snažíme se být svým zákazníkům co nejblíže, proto máme pobočky již ve třech městech a zřídili jsme pro Vás internetový obchod. Naši dealeři jezdí přímo do firem, kde je velký zájem nejen o ochranné prostředky, jako je oblečení, obuv, chrániče sluchu a podobně, ale také o hygienické programy, jako jsou papírové utěrky, ručníky a úklidové prostředky.
V roce 2012 jsme začali spolupracovat s organizací Život bez bariér, které poskytuje pomoc a péči pro lidi se zdravotním postižením.
BMK – vše pro ochranu zdraví při práci a Adresa : http://www.bmk.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: rukavice, montérky, holínky, obuv, vesty, přilby, stany, bundy, kalohty, trika
Uloženo: 29.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde