Vyberte si tělové krémy Mitia

Dejte zelenou kvalitní BIO péči. Dopřejte si ji i vy a postarejte se o svou pokožku se vším všudy. Doporučujeme vám tělové krémy Mitia, které vaší pokožku hydratují. Na výběr máte z několika tělových krémů, které v sobě mají inovativní složení.
Vaše pleť se bez Mitia tělových krémů neobejde
Dopřejte si tělové krémy s obsahem přírodních složek i vy. Vaší pokožku hydratují, regenerují a dodají jí tu správnou výživu. Trápí vás strnoucí pokožka? Neváhejte a obraťte se na nás a na naše produkty. Pořídit si můžete regenerační krém s extraktem z lotosového květu, hdyratační krém s výtažky BIO Aloe Vera, vyživující krém s BIO olivovým olejem či zklidňující krém z BIO mořské řasy.
Nezapomínejte ani na své vlasy
Chcete mít hřívu jako filmová hvězda? Vlasy by měli být husté a lesklé? Myjte si vlasy s šampony na vlasy od nás. Ty se starají o vaše vlasy již od kořínků. Je jedno jestli máte vlasy barevné nebo suché, u nás si zaručeně vyberete šampon na vlasy dle vašich potřeb. Využijte např. šampon na vlasy s kondicionérem, který se hodí lidem, kteří mají málo času. Dodejte svým vlasům to, co potřebují.
Vyberte si tělové krémy Mitia Adresa : http://www.tomil.cz/telove-kremy-mitia
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Tělové krémy, Šampony na vlasy
Uloženo: 20.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde