Nail art

Nehtové studio je salon, kde se vám odborné kosmetičky či nehtové designerky postarají o vaše nehty. Nemáte-li na péči o vaše přírodní nehty čas, neumíte to nebo se vám vaše nehty prostě nelíbí takové, jaké jsou, máte možnost nechat si vymodelovat umělé. Akrylové či gelové nehty jsou tou pravou náhradou přírodních nehtů. Mají přirozený vzhled, jsou velmi pevné a přitom pružné, takže vám dlouho vydrží a nelámou se. Stačí několik pomůcek a můžete mít nehty jako ze škatulky. Navštivte internetový obchod MagicNails.cz, který vám nabízí široký sortiment zboží pro péči o vaše nehty.

Základem každého umělého nehtu je nehtový tip. Tipy na nehty mohou být průhledné, bílé či různě barevné nebo rovnou zdobené. Ty potom usnadňují celý proces zdobení nehtů - nail art. MagicNails.cz prodává velké množství nejrůznějších druhů nehtových tipů, stačí si jen vybrat. Máte-li nehtové tipy, budete potřebovat UV gely. Pomocí UV gelu se zpevní celý nehtový tip a vytvarují se samotné nehty. UV gely jsou čiré, bílé i barevné. Barevné gely nakoupíte na MagicNails.cz v nejrůznějších barvách, které vás jen napadnou. Často jsou obohaceny o různé druhy třpytek, perleti či částečky kovů, díky kterým se UV gel potom krásně leskne.

Barevné gely se používají jako součást nail art. Lze s jejich použitím vytvářet na nehtech nejrůznější motivy. Pro dokončení stylového designu se používá zdobení na nehty. K dostání je nepřeberné množství druhů 3D nálepek, doplňků z FIMO hmoty, transparentních folií či zdobení creative, díky kterému ozdobíte každý nehet zcela originálním způsobem. Neváhejte, vybírejte a nakupujte i vy zboží pro modeláž umělých nehtů v internetovém obchodě MagicNails.cz, najdete zde vše, co budete potřebovat pro vytvoření originálních nehtů.
Nail art Adresa : http://www.magicnails.cz/uv-gely-gelove-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 19.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde