Získávejte teplo ze země i vzduchu

Vyjde vás vytápění rodinného domu na spoustu peněz? Spolehněte se na tepelná čerpadla, která vám pomohou se získáváním levné energie. Díky nim budete moc vytápět a využívat ohřev TUV – teplé užitkové vody. Nebojte se investovat tam, kde to má smysl. Vynaložená investice se vám brzy vrátí.
Vyzkoušejte tepelná čerpadla a budete maximálně spokojeni. Při svém provozu nic nespalují a díky tomu šetří životní prostředí. Teplo dokážou získávat ze vzduchu či ze země. Navíc poskytují vysoký topný faktor – na ¼ energie 3x větší topný faktor, díky čemuž ušetříte až 250% nákladů spojených s vytápěním. Tyto systémy dokážou ušetřit až 25 tisíc Kč ročně.
Ušetřit můžete i díky fotovoltaice. Fotovoltaické elektrárny vám budou vyrábět elektřinu jen díky síle slunečních paprsků. Již vás nebude muset trápit neustálé zdražování od dodavatele elektrické energie. Námi dodávané fotovoltaické systémy jsou vyladěny na nejvyšší technologickou úroveň. Díky střídačům a vysokému počtu výkonných panelů získáte nejvyšší možné výnosy elektřiny. Spolehněte se na naši nabídku a zaručeně budete spokojeni.

Získávejte teplo ze země i vzduchu Adresa : http://www.wattprojekt.cz/tepelna-cerpadla
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: tepelna acerpadla, fotovoltaicke elektrarny, fotovoltaicke systemy
Uloženo: 17.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde