Kreativní nail art

Pro každou ženu je více či méně důležitý vzhled. S tím samozřejmě souvisí také nehty. Stále dostupnější službou pro všechny ženy, které nejsou spokojeny se svými přírodními nehty, je možnost nechat si vymodelovat nehty umělé. Stále více žen, které se neumí nebo nemají čas starat o svoje nehty, má možnost využít těchto kosmetických služeb. Modeláž nehtů provádějí zkušené nehtové designerky a manikérky. V každém městě již dnes najdete nehtové studio, na které se můžete obrátit.

Mezi umělými nehty dominují gelové nehty. UV gel dodává nehtům pevnost, pružnost a přirozený vzhled. Nehty jsou krásné, dlouhé a vypadají vždy reprezentativně. Nehtové designerky jsou velmi kreativní a dokáží vám vytvořit na nehtech hotová umělecká díla. Jak to dělají? Možností je hned několik, ale je třeba vždy používat kvalitní materiály. Potřebujete nehtové tipy, kvalitní UV gel či nějaké pomůcky pro modeláž? Obraťte se na internetový obchod MagicNails.cz.

Umění vytvořit neobvyklé dekorace nehtů se nazývá nail art. Nail art začíná už při samotné modeláži. Slouží k tomu barevné gely, jejichž velké množství druhů nabízí MagicNails.cz. Máte možnost vybrat si ze spousty různých barev a odstínů. Barevné gely mají často různé efekty v podobě kovového či perleťového lesku. Vhodnou kombinací gelů vznikají krásné originální motivy. Ty je potom vhodné doplnit dalším zdobením, aby efekt byl dokonalý.

Existuje mnoho různých typů zdobení na nehty. Jedním z nich jsou konad razítka. Systém zdobení konad je založen na razítkování speciálního laku podle nepřeberného množství vzorů. Konad razítka jsou velmi oblíbená, lze jimi docílit skutečně originálních výsledků. Neváhejte a navštivte i vy internetový obchod MagicNails.cz specializovaný na prodej pomůcek pro nehtovou modeláž a kupte si vše, co potřebujete.
Kreativní nail art Adresa : http://www.magicnails.cz/uv-gely-gelove-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 16.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde