Kvalitní spedice za přijatelné ceny

Potřebujete přepravit zásilku svým klientům? Nevyhazujte za ní zbytečně velké částky. Nabízíme vám kvalitní spediční služby za nízké ceny. Preferujeme přepravu zásilek systémem Just-in-time, který výrazně snižuje celkové náklady. Spolehněte se na naše služby a nebudete litovat. Jsme společnost Mutitrans CZ.

Spedice Multitrans je nejlepším řešením přepravy vašich zásilek. Přeprava Just-in-time snižuje dodací doby a zkracuje dobu doplňování zásob. Díky tomu je potřeba vynaložit značně menší finanční prostředky. Zajišťujeme národní i mezinárodní dopravu ve spojení se spolehlivými a osvědčenými partnery. Využijte kvalitní služby za nízké ceny, které nabízí spedice Multitrans CZ.

K dispozici je vám také námořní doprava. Zajistíme mezinárodní námořní dopravu mezi ČR a JV Asií a Jižní i Severní Amerikou. Samozřejmostí je pro nás monitorování pohybu zásilky po dobu její přepravy. Díky tomu můžete mít vždy nejaktuálnější informace o její poloze. Přepravíme kusové, celokontejnerové i nebezpečné zásilky.

Kvalitní spedice za přijatelné ceny Adresa : http://www.multitrans.cz/spedice
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: spedice, doprava, mezinárodní doprava, námořní doprava, lodní doprava
Uloženo: 16.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde