Hračky pro kluky

Náš sortiment pro fanoušky již zmíněného filmu nabízí nespočet hraček ať už postavy, nebo samotný svítící meč, který je přesnou kopií z onoho filmu. Nechybí ani sběratelská kolekce figurek, nebo vesmírné lodě. Opravdoví fandové zajisté potěší i Star Wars helmy, které dokonce vydávají i zvuky. Pro celou rodinu se v naší nabídce nachází společenská hra na toto téma.
Jednou z další komiksvé a později filmové postavy je Spiderman. Nadšenci této postavy na naší stránce najdou vše po čem touží. Děti určitě ocení pavučinometač, do které není problém zakoupit nahradní náplň pavučin, nebo masku Spidermana. Postavičky Spidermana jsou stejně originální a dobrý dárek jako akční vozidlo Spiderman.
Nesmíme zapomenout na hračky z filmu Toy Story. Nabízíme postavičky z již zmíněného filmu. Opravdu tyto postavičky ožívají? Ať se vaše děti přesvědčí samy!
Pokud je vaše dítě, nebo i vy nadšencem filmu TransFormers, budete nadšeni z našeho zboží, které se na toto téma také zaměřuje. Hračky TransFormers jsou samozřejmě tzv. autoboti, kteří se dají skutečně skládat a rozkládat dle libosti. V naší nabídce se nachází i další hračky s tématikou TransFormers, jako jsou klíčenky, nebo masky. Samozřejmostí je i zakoupení celé filmové kolekce. Novinkou je TransoFormer Optimus Prime s návěsem.
Ale hračky pro kluky se neskládají jen z filmových a seriálových hrdinů. Mezi klasické hračky se řadí i klasické autíčka ať už na dálkové ovládání, tak i klasické tzv angličáky, které jsou z větší části přesné kopie skutečných automobilů. Auta, se kterými sme si hráli i my se v našem sortimentu nachází taktéž. Jedná se především o nákladní, popelářské a další auta.

Fonetip s.r.o.
www.mrakyhracek.cz
Hračky pro kluky Adresa : http://www.mrakyhracek.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 16.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde