Mějte zoubky jako perličky

Obáváte se zubaře? Vždy když se řekně slovo zubař, mnohým z nás projede mráz po zádech. Díky našim službám zapomenete na špatné zážitky se zubařem. Stomatologická ordinace v Hradci Králové se těší na vaší návštěvu. Dopřejte si komfortní zubní péči v klidném prostředí i vy. Nebojte se smát opět s krásným chrupem bez kazů.
Jaké máme výhody?
Samozřejmostí pro nás je individuální přístup i léčebný plán na míru vaši potřebám. Používáme jen špičkové materiály a máme moderní vybavení. U nás se bolesti bát nemusíte. K ošetření využíváme lokální anestezii a analgosedaci. V rámci našich kompletní služeb a servisu vám nabízíme i dentální hygienu. Máte časové či finanční problémy? Pro nás to není problém, rádi vám vyjdeme vstříc.
Naše služby doporočujeme i vašim dětem. Zubní ordinace v Hradci Králové se o vás špičkově postará. Kompletní vstupní prohlídka u nás stojí již 1.050 Kč. Součástí jsou i nRTG snímky a další dokumentace. Objednejte se i vy na kontrolu se vším všudy. Všichni vám budou zavídět zdravý zub bez kazů a dalších vad.
Mějte zoubky jako perličky Adresa : http://www.granddentalclinic.com/o-nas
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Stomatologická ordinace Hradec Králové, Zubní ordinace Hradec Králové
Uloženo: 14.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde