Společenské hry

Tyto časy už bohužel vrátit nejdou, ale alespoň částečně se vrátit do mladších let můžete s nejrůznějšími společenskými hrami, které osloví nejen Vás ale i vaše ratolesti. V současné době je trh plný nejrůznějších společenských her. Mezi nejznámější deskové hry se bezpochyby řadí Člověče nezlob se, kterou zná snad každý z nás.
Málokdo si ale uvědomuje že i toto hraní rozvíjí dětské logické myšlení a trpělivost. Mezi společenskou hru, které nejvíce procvičuje pamět je pexeso, se kterým si hrajeme už pěknou řadu let a stále je velice žádané. Další karetní hry, které zabaví celou rodinu jsou klasické karty ať už je známe pod pojmem Mariášky, Kvarteto, Černý Petr, nebo prostě a jednoduše karty.
Pro starší děti a jejich rodiče se v našem internetovém hračkářství nachází společenské hry jako například Scrabble, Šachy, nebo dokonce i Activity, která je určena až pro 16 hráčů.
S příchodem horkých letních dnů se mnozí z nás vydávají na dovolené k moři, nebo na chatu. K dovolené samozřejmě patří i společenské hry, které si můžete zahrát na zahradě se svými ratolestmi, a tím si zpříjemnit volnou chvíli. Jednou z takových her, které se dají provádět na zahradě je zahradní set ve kterém se nachází mikádo a házení kruhů na terč. Tyto hračky jsou kompletně ze dřeva a tím je zaručena jejich vysoká životnost. Pokud jedete na dovolenou autem, nebo autobusem tak vaše děti ocení tzv. cestovní hry. Jedná se o hry jako Monopoly, Kostky a dokonce i společenská hra Šachy, která je taky v cestovním vydání.
V našem sortimentu se nachází i hry pro předškoláky jako jsou například Activity děti, která je speciálně upravená pro nejmenší děti. Novinkou v našem sortimentu je společenská hra pro předškoláky : Perníková chaloupka.

Fonetip s.r.o.
www.mrakyhraček.cz
Společenské hry Adresa : http://www.mrakyhracek.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 10.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde