Schleich hračky

Je vyroben převážně z tvrzené gumy, takže hračky je mohou děti všelijak mačkat a dokonce i kousat, jelikož je tento materiál zdravotně nezávadný.
Mezi hlavní výrobky patří zvířátka, nebo postavy vojáčků, šmoulů, elfů a mnoho dalších. Pokud vaše ratolest obdivuje, a chce poznat lépe podmořský život, tak by určitě nebylo na škodu pořídit mořské zvířata. Nejedná se pouze o ryby ale i o tučňáky nebo lachtany. Hračky jsou navích ručně malovány, tudíž jsou velmi věrohodné.
Velmi oblíbené hračky jsou i pravěká zvířata, která žila několik miliónů let před námi. Proč tedy vašemu dítěti nepořídit nějakého dinosaura, nebo stegosaura, aby si pohrálo a zároveň se třeba i něčemu přiučilo?
V našem internetovém hračkářství se samozřejmě nachází i bájná zvířata jako jednorožci, draci, ale i okřídlený kůň Pegas. Samozřejmostí je i elfí víla Bilara Bayla, se kterou se v jednom balení nachází i její jednorožec.
Pokud si myslíte že by zatím žádná hračka vaše dítě neoslovila, tak se to jednoznačně změní s obrovským počtem Schleich koňů, kterých se v našem sortimentu nachází obrovské množství.
Zejména dívky by chtěli mít vlastní hračku – koně. Samozřemostí je i množství doplňků, které lze pořídit. Každá dívka by chtěla vlastnit překážky pro svého koníka, nebo dokonce i stáj. I tento druh hraček je ručně malován, tudíž je od živých koní leckdy k nerozeznání.
Pokud vaše dítě má rádo koníky tak by určitě nepohrdlo ani domácím zvířectvem. Může vlastnit jak vlastního bernardýna s příslušenstvím a malými štěnátky. Tabu není ani celý set domácích zvířat, ze kterého by bylo nadšené každé dítě.
Jestliže vaše dítě bylo někdy v zoo určitě ho tam zaujalo nějaké exotické zvíře. Pokud si pečlivě projdete naše internetové hračkářství, tak s největší pravděpodobností toto zvíře najdete i v naší nabídce, která je nesmírně pestrá.

Fonetip s.r.o.
www.mrakyhraček.cz
Schleich hračky Adresa : http://www.mrakyhracek.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 10.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde