Montujeme eskalátory na míru

Potřebují vaše eskalátory nutně rekonstrukci? Právě pro vás je zde firma Holý. Nechte si namontovat eskalátory od naší společnosti a nebudete litovat. Postaráme se o jejich montáž, servis i případnou údržbu. Udělejte maximum pro bezpečnost zákazníků ve vašem obchodním centru či jiné budově. Na naše eskalátory se nebudete bát nastoupit.
Zajisté už jste slyšeli o zraněních, které si lidé přivodili na neservisovaných eskalátorech. My se ze všech sil snažíme tomu předejít. Nebuďte lhostejní a udělejte pro bezpečnost maximum. Nové eskalátory zvyšují bezpečnost. Nabízené produkty jsou bezporuchové, spolehlivé a vyhovují bezpečnostním normám EU. Kromě toho jsou tišší a potřebují menší náklady na provoz.

Snažíme se lidem usnadnit život


Nesmíme zapomenout ani na plošiny pro invalidy, které usnadňují mnohým lidem život. Samozřejmostí je automatický provoz. K rodinným domům montujeme výtahy, které nevyžadují vytvářet prohlubeň. Neváhejte nás kontaktovat, vypracujeme vám cenovou nabídku. Pokud se rozhodnete pro pořízení, získáte podrobně vypracovaný projekt, montáž i odborný servis.

Montujeme eskalátory na míru Adresa : http://www.holy.as/eskalatory
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: plosiny pro invalidy, eskalatory, vytahy pro invalidy
Uloženo: 03.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde