Tauerelektro - Váš elektro partner

TAUER ELEKTRO a.s.

Akciová společnost TAUER ELEKTRO je jeden z největších dovozců volně stojících a vestavných elektrospotřebičů do ČR a velkoobchod s domácími elektrospotřebiči, elektronikou a malými kuchyňskými spotřebičemi.
Proč nakoupit právě u nás?

Tradice 12 let na Českém trhu


Naše úspěšná česká společnost, provozující internetový obchod www.teshop.cz, TAUERELEKTRO a.s., byla založena již v roce 1999. Od samého počátku je zaměřena na prodej elektroniky a elektrospotřebičů pro domácnost. V roce 2010 jsme získali Certifikát "Ověřeno zákazníky". TAUER ELEKTRO a.s. se vedle importu, exportu a velkoobchodní činnosti zabýbá také maloobchodním prodejem. Vlastní 12 maloobchodních prodejen. TAUER ELEKTRO a.s. z části vlastní a z části má v pronájmu celkem 7000m2 skladových prostor v České republice.

Enormě nízké ceny


Monitorujeme ceny konkurence a naše ceny upravujeme tak, abyste domácí spotřebiče, spotřební elektroniku a příslušenství nakoupili v našem obchodě co nejvýhodněji.

Sortiment ze kterého si vyberete


TEshop.cz je specializovaný obchod se širokým sortimentem elektro v Čechách i na Slovensku. Výrobky vybíráme tak, aby pokryly širokou poptávku ze strany našich zákazníků. V naší nabídce jsou domácí elektrospotřebiče volně stojící i vestavené, žehličky, varné konvice, topinkovače, kávovary, mixéry, kuchyňské roboty, vysavače, elektrické vytápění, kuchyňské baterie a dřezy, spotřební elektronika, televize, LED TV, plazmy, LCD, fotoaparáty, videokamery, DVD přehrávače, domácí kina a široká škála elektro příslušenství. Je možný nákup i na splátky a doprava zdarma.

Hodnocení a názory uživatelů


Každý uživatel, může napsat své zkušenosti a posřehy, k jednotlivým modelům, které jsou poté cennými zdroji informaci pro další nakupující. Náš obchodní team proškolených zaměstnanců s několikaletou praxí, je připraven Vám odpovědět na dotazy, technické detaily, nebo třeba výběrem zboží. Informační oddělení je Vám k dispozici v pracovní dny od 8:00 do 17:00 hod tel.: +420 608 910 095. V jiných časech můžete náš tým kontaktovat prostřednictvím e-mailu itauerml@tauerelektro.cz.

Ověřený dovozce spořebičů do ČR


Jsme výhradními dovozci zboží značek Hotpoint-Ariston, Morphy Richards, Astracast, NTAir, Glendimplex, Scholtés do ČR. Dále výhradními prodejci značek Indesit, LG. Produkty těchto značek nakupujeme přímo od výrobce.

MORPHY RICHARDS - anglická značka malých domácích spotřebičů

ASTRACAST - více jak 23 let celosvětově vnímán jako lídr ve výrobě kuchyňských nerezových, keramických a granitových dřezů, baterií ale i jejich kompletního příslušenství.
HOTPOINT-ARISTON - výrobce volně stojících a vestavných spotřebičů. V sortimentu vestavných spotřebičů nejprodávanější značka v celé Evropě.
INDESIT - výroba domácích elektrospotřebičů
LG - silná korejská společnost, která se svojí více než padesátiletou tradicí patří mezi světové lídry a technologické inovátory ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích
SHOLTÉS - svým náročným zákazníkům neustále nabízí dokonale navržené inovativní domácí spotřebiče pro vaření, uchovávání v chladu a mytí nádobí. Výrobky jsou okamžitě rozpoznatelné, vyznačují se rafinovaným designem a profesionálním výkonem.

Pouze zboží určené pro Český a Slovenský trh


Veškeré zboží, které prodáváme, je určeno pro Český a Slovenský trh. Nemusíte se proto obávat o záruku, ke zboží jsou totiž dodávány záruční listy platné ve všech autorizovaných servisech v ČR a SR. Denně měníme ceny desítek až stovek druhů zboží.

Cenové akční nabídky


Pro naše stálé zákazníky přiravujeme akční nabídky nejžádanějšího zboží z našeho portfolia produktů. V těchto nabídkách naleznete produkty, které držíme skladem. Představujeme řadu novinek i výprodejových akcích. Vše naleznete vždy na stránkách našeho internetového eshopu TEshop.cz.

Známe naše zákazníky


Nejlepším důkazem naší prace jsou naši spokojení zákazníci.

TAUER ELEKTRO je nejúspěšnější je již řadu let v importu značek HOTPOINT ARISTON a INDESIT .


TAUER ELEKTRO a.s. je výhradním dovozcem vestavných spotřebičů značky HOTPOINT ARISTON pro Českou republiku. V tomto sortimentu jsou spotřebiče HOTPOINT ARISTON nejprodávanější v celé Evropě.

TAUER ELEKTRO a.s. je výhradním dovozcem anglické značky malých domácích spotřebičů značky MORPHY RICHARDS pro Českou a Slovenskou republiku.

TAUER ELEKTRO a.s. je rovněž výhradním dovozcem další britské značky ASTRACAST, která je již více jak 23 let celosvětově vnímána jako lídr ve výrobě kuchyňských nerezových, keramických a granitových dřezů, baterií ale i jejich kompletního příslušenství. Tučně
Tauerelektro - Váš elektro partner Adresa : http://tauerelektro.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektro, elektronika, zbozi, eshop, lednice, lednice, pracka, mycka, odsavac, do
Uloženo: 27.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 4.5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde