Kvalitní péče o gelové nehty

Chcete být vždy IN a mít nehty podle poslední módy? Sledujte novinky ve světě nehtů, stále se děje něco nového. MagicNails.cz je internetový obchod, který vám přináší vždy nejnovější nabídky za výhodné ceny. Jste nehtová designerka a potřebujete stále spoustu pomůcek a modelovacího materiálu? Nakupte si vše potřebné na www.magicnails.cz. Naleznete zde široký sortiment pomůcek pro manikúru i pedikúru, dále veškeré zboží pro gelové i akrylové nehty a také potřeby pro profesionální manikérky i pro domácí použití.

Sledujete-li nové trendy péče o nehty, nemohli jste zajisté přehlédnout žhavou novinku letošního léta - UV akrygel pro ultra tenké nehty s vysokou přilnavostí a tvrdostí. Tento výrobek se pochlubí hned dvojitou silou. Díky kombinaci vlastností UV gelu a akrylu dodává nehtům pružnost UV gelu a tvrdost akrylu. Vyznačuje se navíc také dokonalou přilnavostí, díky které předčí ostatní nehtové materiály.

Buďte pokroková a modelujte i vy vašim klientkám gelové nehty za pomoci praktického UV akrygelu, který je vhodný pro modeláž bez tipů i s tipy. Lze jej použít také na opravy špiček nehtů a dále na potahování přírodního nehtu. Nehtová technika využívající k modeláži UV akrygel se doporučuje aplikovat především na nehty problematické a fyzicky namáhané. Před samotným nanášením stačí smíchat UV akrygel v pudrovém stavu s UV akrygelem ve formě gelu a můžete jej nanášet na nehty a vytvářet velmi pevné a odolné nehty.

Jak dosáhnout nejlepšího efektu? Máte-li nehty vymodelované, nyní stačí už jen nehty řádně ozdobit. MagicNails.cz se o to postará, seženete zde velké množství nejrůznějších ozdob a zdobení na nehty. Stačí si tedy jen vybrat a můžete začít tvořit originální a osobité nehty každé vaší zákaznici. Neváhejte a nakupujte pomůcky pro modeláž nehtů na MagicNails.cz a mějte spokojené zákaznice.
Kvalitní péče o gelové nehty Adresa : http://www.magicnails.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 24.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde