Zimní zahrady od MONTplast CZ s.r.o.

Odpočívejte a relaxujte po celý rok v zimní zahradě. Takovou zahradu tvoří příjemné posezení, květiny a především prosklená konstrukce, která umožňuje široký rozhled do okolní prosluněné či zasněžené krajiny. Zimní zahrady se vytvářejí s přímou návazností na rodinný domek či chalupu, můžete je tedy pohodlně využívat po celý rok.

Historie a možnosti zimních zahrad



Zimní zahrady se do České republiky rozšířily z Anglie, kde byly běžnou součástí mnoha domů. Tyto prosklené místnosti byly zcela začleněny do obytných prostor. V té době se se zimními zahradami ale spojovala celá řada problémů, jako obtížný přístup, náročná údržba nebo přehřívání. V současnosti jsou tyto problémy již vyřešeny, bohužel ale české domy většinou nejsou na zimní zahradyvybaveny, proto jejich dodatečné projektování je leckdy velmi náročné, složité, ale rozhodně ne nereálné.

Proč si pořídit zimní zahradu



Zimní zahrady přinášejí mnoho výhod, pro které stojí za pořízení. Jak již jejich název napovídá, slouží především k pěstování rostlin. Některé rostliny milují teplo po celý rok, jiné třeba nemáte v chladných měsících kde zazimovat. Zimní zahrada je tak pro vás ideální volbou. Zimní zahrada představuje kousek přírody ve vaší domácnosti a poskytuje zázemí pro relaxaci a klidné posezení během celého roku. Můžete do ní zvát své známé a přátele, svou zahradu si tak plně přizpůsobit svým představám. Zimní zahrady jsou prosklené a efektivně tak pracují s energií přijatou ze slunečního záření.

Zimní zahrady od MONTplast CZ s.r.o.



Specialistou na konstrukci zimních zahrad je společnost MONTplast CZ. V galerii na jejích webových stránkách si můžete prohlédnout zimní zahrady mnoha velikostí, rozměrů a s různými typy zastřešení. Zimní zahrady se běžně vyrábějí z hliníkových systémů, které dokonale ladí s okolním prostředím. Jako povrchová úprava se využívá Komaxit. Střešní krytinou jsou nejčastěji polykarbonátové komůrkové desky. Zimní zahrady od MONTplast CZ vynikají nižší hmotností, spolehlivou tepelnou izolací, vysokou propustností světla a odolností proti vnějším vlivům.

Více informací naleznete na www.montplast.cz.
Zimní zahrady od MONTplast CZ s.r.o. Adresa : http://www.montplast.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zimní zahrada, zimní zahrady, montplast, zastřešení, zahrada, zahrady, zastřeše
Uloženo: 24.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde