Zabezpečte si svůj dům

Stavíte nový dům a rozhodujete se o namotnování bezpečnostních systémů? V dnešní době je to téměř nutnost. Buďte na zloděje připraveni. Pořiďte si spolehlivé zabezpečovací systémy od OM-KOMPLEX. Nabízíme vynikající poměr kvality a ceny. Nabízené produkty umožňují přeposílat zprávy či videa do vašeho mobilu či počítače. Pořiďte si kvalitní zabezpečení. Systémy montujeme po celé České republice.
Připravili jsme pro vás systémy, které mají snadné ovládání a kontrolu. Ovládání celého zabezpečení je řešeno pomocí klávesnice a displeje, vestavěnou čtečkou karet či přenosným ovladačem. Připravili jsme pro vás více než 3000 komponentů. Připravili jsme pro vás i dodatečné systémy pro zabezpečení domu. Obraťte se na nás. Do 3 pracovních dnů přijedeme na obhlídku budovy a nejpozději do 5 dnů obdržíte vypracovaný návrh zabezpečení.
Spolehněte se na vybavení, které jsme pro vás připravili. Nabízíme nejrůznější bezpečnostní prvky. V sortimentu naleznete detektor roztříštění oken, pohybové senzory, infra závory i kompletní kamerový systém. Spolehněte se na kvalitní vybavení s dlouhou životností.

Zabezpečte si svůj dům Adresa : http://www.omkomplex.cz/zabezpeceni-domacnosti
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zabezpeceni domu, zabezpecovaci systemy, zabezpeceni objektu
Uloženo: 23.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde