Svítíme výkonným LED osvětlením

Ekologii se v poslední době přikládá velký význam. Důraz je kladen především na to, aby používané výrobky nepoškozovaly životní prostředí, neprodukovaly nebezpečné látky a nebyly příliš náročné na energii. Osvětlení samozřejmě není výjimkou. Evropská unie se již dlouhou dobu zabývá zdroji světla běžně využívanými. Z hlediska účinnosti jsou obyčejné žárovky naprosto nevhodné, protože většina výkonu je vyzářena formou tepla. Tyto žárovky jsou díky vysoké spotřebě energie a nízké účinnosti velmi neefektivní a neekologické, proto začne od září platit zákaz prodeje těchto žárovek.

Lidé si do té doby budou muset najít alternativní náhradu těchto svítidel. Mohou to být například zářivky, či všeobecně známé a již poměrně rozšířené úsporné žárovky. Úsporné žárovky však mnohdy mají příliš nízkou svítivost, proto se stále vyvíjejí nové výrobky, které by nahradily tento druh osvětlení. Velmi pravděpodobnou náhradou se stanou svítidla využívající pro svícení LED technologii. Tato velmi výkonná a silná LED svítidla od Almicra.com se skládají vždy z několika vysoce svítivých diod, které jsou uspořádány do tvaru žárovky či zářivky.

Obrovskou výhodou těchto svítidel je velmi nízká spotřeba energie. LED svítidla poskytují silné světlo a mají velmi dlouhou životnost, která nezávisí na tom, zda dioda svítí dlouhou dobu nebo je často rozsvícena a zhasínána. Na rozdíl od běžné žárovky neobsahují LED svítidla žádnou rtuť, snížením napájecího proudu můžete také dosáhnout efektu stmívání, který není doprovázen změnou barvy světla. LED žárovky jsou navíc mnohem bezpečnější, protože při otřesech či vibracích nepraskají.

Technologie LED osvětlení se tak začíná rozšiřovat a používá se v kancelářích i běžných domácnostech. Chcete si i vy pořídit úsporná svítidla a osvětlení? Zabrouzdejte na www.almicra.com a vybavte i vy vaši domácnost úsporným osvětlením.
Svítíme výkonným LED osvětlením Adresa : http://www.almicra.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: led osvětlení,led svítidla,led žárovka,osvětlení,světlo,levné led,led pásky,led
Uloženo: 19.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde