Trička Horsefeathers

Trička Horsefeathers jsou oblíbená hlavně pro svůj neotřelý vtipný design, samozřejmě i kvalitu a skvělou cenu. Letošní kolekce triček jaro/léto nabízí obrovské množství modelů, ze kterého si vybere opravdu každý – a jedno tričko určitě nebude stačit.

Pánská trička Horsefeathers

Pánská trička patří k vůbec nejoblíbenějším produktům Horsefeathers. Vtipné kvalitní a výrazné potisky, jasný názor na život a na svět – to funguje. Barvy použité pro tuto kolekci jsou jak typicky jarně svěží – žlutá, světle modrá, trávově zelená, tak i tlumené – hnědá nebo petrolejová. Mezi nejoblíbenější trička z kolekce jaro/léto 2012 patří model Tribute – modrý šálek čaje můžete mít na různobarevných podkladech. Kompletní kolekci triček si můžete prohlédnout na Skate-Praha.cz

Dámská trička Horsefeathers

Neotřelá, barevná, sexy, inspirující – taková je letošní jarní kolekce dámských triček Horsefeathers. V nabídce nechybí oblíbený čtverec loga, tentokrát v jemném zpracování, které evokuje zvířecí motiv – zřejmě zebra :-) Mezi trháky se už dostaly modely Twiggy s potiskem světoznámé módní ikony. Základní barevná škála – černá, bílá a šedá je doplněna signální žlutou, veselou oranžovou, královskou modrou.

Dětská trička Horsefeathers

Kolekce dětských triček je rozmanitě barevná a hravá. Prim mezi modely hraje typický a notoricky známý čtverec – logo, které vzniklo v roce 2004 a dnes ho pozná a chce mít na triku každé malé dítě. Barevná škála je jarně svěží, kromě hrstky povinných černo-bílých modelů najdete v dětské jarní kolekci triček hlavně přímé syté veselé barvy, například světle modrou, blankytnou, signální nebo listově zelenou a samozřejmě oblíbenou červenou.
Kompletní kolekci triček Horsefeathers můžete zakoupit v největším online skate shopu – Skate-Praha.cz
Trička Horsefeathers Adresa : http://www.skate-praha.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Pánské mikiny Horsefeathers, pánské mikiny, pánská trička, pánská trička Horsefe
Uloženo: 17.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde