S plošinami je oprava střechy hračka

Plánujete přestavbu svého rodinného domu? Vdechněte svému domu nový vzhled. Pořiďte mu nový kabát v podobě nové fasády a střechy. Střecha vás uchrání před nepřízní počasí ať již v létě či v zimě a nová fasáda rozzáří váš dům. Aby veškeré práce proběhly rychle a bezpečně, využijte vysokozdvižné plošiny, které vám nabízí firma Vladimír Pánek.
Neriskujte zbytečně své zdraví na žebříku. Pronajměte si vysokozdižnou plošinu a oprava střechy bude hotová levou zadní. Plošiny z naší nabídky pořídíte již od 410 Kč na hodinu. Pokud dům teprve stavíte, nepřehlédněte ani vysokozdvižné pojízdné plošiny, které vám umožní se snadno a rychle pohybovat ve výškách.
Ani opravy fasád se neobejdou bez práce ve výšce. Kontaktujte nás a my vám pomůžeme vybrat plošinu, podle vašich požadavků. V nabídce máme plošiny od 13 do 27 m. Vybraný produkt samozřejmě dovezeme až na místo a zaškolíme vás v jeho bezpečném používání. Využijte nabídky společnosti Vladimír Pánek a objednejte si vysokozdvižnou plošinu pro bezpečnou práci.
S plošinami je oprava střechy hračka Adresa : http://www.vysokozdvizne-plosiny.cz/oprava-strechy
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: oprava strechy, opravy fasad, zdvihaci plosiny, plosiny, pracovni plosiny, vysok
Uloženo: 03.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde