Netradiční lasagne

Lasagne jsou vaše oblíbené jídlo? Připravte si je sami díky našim surovinám. Uvidíte, že budou lahodit vašemu oku i chuťovým pohárkům. Pokud rádi experimentujete, tak vyzkoušejte lasagne různých tvarů a barev. Obraťte se na společnost CANO CZ. Zde je velké množství kvalitních italských potravin. Vyberte si lasagne v zajímavých provedeních i vy.
Je libo špenátové?
Uvařte jídlo tak, aby se vám líbílo i na pohled. Objednejte si např. špenátové lasagne. Ty vás dostanou svojí zajímavou barvou a vynikající chutí. Hodí se zejména k přípravě lasagní spinaci. Tento recept je jeden z nejznámějších variant italského jídla.
Jak správně lasagne připravit? Než začenete lasagne zapékat, uvařte je několik minut ve vroucí vodě. Přesný návod je popsán na obalu. Pokud se však nechcete zatěžovat vařením, využijte předvařené těstoviny. Ty už předvaření nepotřebují.
Vlnění moře u vás v kuchyni
V naší nabídce italských potravin jsou pro vás připraveny i lasagne s vlnkovým okrajem. Tu ocení i vaše děti, pro které je vzhled jídla jeden z nejdůležitějších atributů chutného pokrmu. Ale nejen děti jí očima. Italové řadí lasagne mezi velmi oblíbené italské pokrmy. V našem sortimentu však jsou i další lahodné pokrmy, jako jsou např. sušená rajčata či speciální olivové oleje.
Netradiční lasagne Adresa : http://www.cano.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Lasagne, Italské potraviny
Uloženo: 02.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde